خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منصوبات جدید در دستگاه قضا/ رئیس سازمان زندان‌ها تغییر کرد

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 20 خرداد 1399 - 11:39
سخنگوی قوه قضاییه در نشست با خبرنگاران انتصابات جدید قوه قضائیه را تشریح کرد.
قوه،قضائيه،عنوان،معاون،رئيس

به گزارش خبرنگار مهر غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری خود با خبرنگاران سخنگوی قوه قضائیه در ادامه به انتخابات جدید قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: یاد و خاطره حجت الاسلام خطیبی را گرامی داریم.
از سوی رئیس قوه قضائیه حجت‌الاسلام مظفری که تا کنون عهده‌دار مسؤلیت شورای حل اختلاف بود به سمت معاونت قضائی منصوب شد.
همچنین امیر حسین رحیمی مشاور عالی رئیس قوه و رابط قوه قضائیه در امور نمایندگان به عنوان معاون امور منابع انسانی و فرهنگی قوه قضائیه و حجت الاسلام امنیتی که عهده دار معاون منابع انسانی بود به عنوان مشاور همکار خواهد بود.
به گفته سخنگوی قوه قضائیه، هادی صادقی که پیشتر معاون فرهنگی بود به عنوان رئیس مرکز توسعه حل اختلاف که مرکب از حل اختلاف، داوری و میانجیگری است منصوب شد.
محمد مهدی حاج محمدی که معاون قضائی دادگستری تهران بود به عنوان رئیس سازمان زندان‌ها منصوب شد و دکتر جهانگیر به عنوان مشاور ادامه خدمت خواهند داشت.