خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست وزیر کانادا خواستار نصب دوربین بر روی لباس پلیس شد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 20 خرداد 1399 - 10:51
نخست وزیر کانادا خواستار آن شد که همه نیروهای پلیس در سراسر این کشور لباس‌هایی را بپوشند که مجهز به دوربین باشد.
پليس،كانادا،نيروي،كشور،ترودو،مجهز

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، جاستین ترودو نخست وزیر کانادا در اظهاراتی گفت: از نیروهای پلیس در سراسر کشور می خواهم تا لباس های مجهز به دوربین را بپوشند تا بتوانیم بر بی اعتمادی افکار عمومی نسبت به نیروی پلیس غلبه کنیم.
بر اساس این گزارش، ترودو که روز جمعه در تظاهرات اعتراض آمیز علیه وحشیگری پلیس شرکت کرده بود، خواستار اقدام قاطع برای مقابله با تبعیض و نژادپرستی سیستماتیک علیه سیاهپوستان کانادایی و بومی های این کشور شده است.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته تنها نیروی پلیس مهم در کانادا که ماموران خود را ملزم به پوشیدن لباس های مجهز به دوربین کرده است، کالگاری در ایالت آلبرتا است.
نخست وزیر کانادا افزود: دولت فدرال در حال کار بر روی سایر تدابیر و اقدامات است تا عملکرد پلیس را بهبود بخشد.
وی گفت: واقعیت این است که بسیاری از مردم این کشور احساس نمی کنند که از سوی پلیس مورد حفاظت قرار می گیرند.
در واقع، بسیاری از مردم از نیروی پلیس می ترسند.
انتهای پیام/