اشتیه: لغو به رسمیت شناختن اسرائیل را بررسی میکنیم
نخستوزیر دولت وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد در صورتی که اسرائیل فرصت تشکیل کشور مستقل فلسطین را از بین ببرد، لغو به رسمیت شناختن اسرائیل یکی از گزینههای فلسطین خواهد بود.

نخستوزیر دولت وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد در صورتی که اسرائیل فرصت تشکیل کشور مستقل فلسطین را از بین ببرد، لغو به رسمیت شناختن اسرائیل یکی از گزینههای فلسطین خواهد بود.
به گزارش ایسنا، محمد أشتیه، نخستوزیر دولت وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبهای با تلویزیون محلی "فلسطین" گفت: ما اسناد و مدارک زیادی داریم از جمله آن اسناد به رسمیت شناختن اسرائیل هستند که یاسر عرفات، رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین با اسحاق رابین، نخستوزیر اسرائیل در سال ۱۹۹۳ امضا کرد.
در صورتی که فرصتهای تشکیل کشور فلسطین از بین برود موضوع لغو به رسمیت شناختن اسرائیل را بررسی خواهیم کرد.
وی گفت: دولت اسرائیل به رهبری بنیامین نتانیاهو استراتژی واضحی را براساس نابودی فرصتهای تشکیل کشور فلسطین از طریق تحمیل محاصره غزه، الحاق قدس و استفاده از منطقه "ج" به عنوان یک ذخیره جغرافیایی برای گسترش شهرکها در پیش گرفته است.
طرح الحاق کرانه باختری به منزله جنگ موجودیتی برای نظام سیاسی فلسطین و طرح ملی فلسطین است چراکه غور اردن بعد از قدس، غزه و مناطق "ج" چهارمین منطقه در تشکیل کشور فلسطین خواهد بود.
أشتیه تأکید کرد: موضع بینالمللی در قبال مساله فلسطین بسیار پیشرفته است.
برای اولین بار تحریم اسرائیل و به رسمیت شناختن کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ و حق بازگشت آوارگان در شورای وزرای خارجه اروپا مورد بررسی قرار گرفته است.
اگر دولت اسرائیل دست از الحاق نکشد استراتژی جدید و متفاوتی را درباره انتقال از تشکیلات با ابعاد قانونی و سیاسی آن به سمت کشور در پیش میگیریم.
در این راستا ریاض المالکی، وزیر خارجه فلسطین گفت پاسخ دادستان کل دیوان کیفری بینالمللی به تصمیم اسرائیل درباره الحاق مناطقی از کرانه باختری مطابق با قوانین و اصول بینالمللی است.
وی افزود: پاسخ قانونی و مهم و واضح است.
مساله با اهمیت اشاره به قانونی نبودن الحاق و ادامه اجرای قانون اشغال است.
المالکی گفت: فلسطین به همکاری با نهادهای حقوقی بینالمللی از جمله دیوان کیفری بینالمللی برای مجازات جنایتکاران اسرائیل علیه مردم فلسطین ادامه میدهد.
انتهای پیام