خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعی آب 2 روستای کوهدشت؛ تانکر آبرسانی اعزام شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 21:37
مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب استان لرستان از افت فشار آب 2 روستای کوهدشت به‌دلیل سوختگی منبع آب خبر داد و گفت: آب مورد نیاز این روستاها به‌وسیله تانکر آبرسانی تأمین شده ‌است.
آب،پريان،كوهدشت،تانكر،شرب،روستاهاي

حمیدرضا کرم‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کوهدشت اظهار داشت: منبع آب دو روستای پریان ضرونی و کُتوله که در جنوب این شهرستان واقع است به‌علت سوختگی از مدار خارج‌ شده و آب این روستاها دچار افت فشار شده‌ است.
وی با بیان اینکه اداره امور آب‌ و فاضلاب کوهدشت پس ‌از مشکل آب در روستاهای پریان ضرونی و کتوله بلافاصله یک تانکر آبرسانی به این روستاها اعزام کرده ‌است افزود: آب شرب مورد نیاز اهالی با این تانکر تأمین شده ‌است.
مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب لرستان با بیان اینکه فردا نیز دو تانکر آب شرب به روستاهای پریان و کتوله اعزام می‌شود، عنوان کرد: آب این روستاها فردا با تلاش نیروهای شرکت آب‌وفاضلاب کوهدشت وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.
وی با تأکید به اینکه راه دسترسی روستاهای پریان و کتوله برای عبور خودروهای سنگین دشوار است بیان کرد: از طریق اراضی زراعی جرثقیل را برای تعمیرات مورد نیاز و برطرف کردن مشکل آب شرب اهالی اعزام می‌کنیم.
کرموند با بیان اینکه سامانه 122 با چهار خط تلفن پاسخگوی تماس مشترکان است گفت: مردم برای مصرف بهینه آب در فصل گرما از شیرآلات استاندارد استفاده کنند و هم‌چنین نصب سایه‌بان به‌روی کولر برای جوگیری از تابش مستقیم نور خورشید تأثیر به‌سزایی در مدیریت مصرف آب دارد.
انتهای پیام/ 644/ح