خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقی زاده: از هرگونه رسیدگی به پرونده قرارداد ویلموتس استقبال می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 19:14
معاون امور مجلس و استان‌های وزیر ورزش و جوانان گفت: ما از هرگونه رسیدگی به پرونده قرارداد ویلموتس و هر پرونده دیگری در مجلس و نهاد‌های نظارتی استقبال می‌کنیم.
پرونده،مجلس،ويلموتس،قرارداد،ورزش،نظارتي،شكايت،استقبال

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، جمشید تقی زاده در واکنش به مصاحبه یکی از نمایندگان مجلس پیرامون قرارداد ویلموتس گفت: ما از هرگونه رسیدگی به پرونده قرارداد ویلموتس و هر پرونده دیگری در مجلس و نهاد‌های نظارتی استقبال می‌کنیم، کما اینکه در مجلس قبل نیز در همین پرونده قرارداد ویلموتس و همچنین پرونده کی روش همکاری کامل با مجلس داشتیم و اسناد و مدارک مورد نیاز را در اختیار نمایندگان قرار دادیم و اگر باز هم نیاز باشد نه تنها استقبال می‌کنیم بلکه در این زمینه و هر موضوع دیگری کاملا شفاف هستیم.
وی در پاسخ به اظهارات یکی از نماینده‌ها افزود گفت: از این نماینده محترم انتظار داریم در اظهاراتشان جانب انصاف و اخلاق را بگیرند و قبل از بررسی پرونده در مراجع نظارتی و قضائی و اثبات یا رد برخی شبهات یا معرفی خاطیان احتمالی از به کار بردن اسامی افراد و هتک حرمت آن‌ها خودداری کنند.
معاون امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان با اشاره به شکایت سرمربی سابق تیم ملی از فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در شرایطی که شکایت ویلموتس همچنان در فیفا مطرح است برخی اظهار نظر‌های داخلی بدون در نظر گرفتن جوانب امر می‌تواند خسارت‌های جبران ناپذیری به منافع ملی وارد کند و از افراد مختلف انتظار می‌رود در شرایط فعلی در اظهارنظرهایشان دقت کنند تا خدای ناکرده مورد سوءاستفاده طرف مقابل قرار نگیرد.
انتهای پیام/