۴۰۰۰ بسته معیشتی در چالدران توزیع میشود
مسئول توزیع بسته های معیشتی بنیاد مستضعفان و علوی در چالدران توزیع بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی توسط بنیاد مستضعفان و علوی در چالدران آغاز شد.

ایسنا/آذربایجان غربی مسئول توزیع بسته های معیشتی بنیاد مستضعفان و علوی در چالدران توزیع بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی توسط بنیاد مستضعفان و علوی در چالدران آغاز شد.
حجت عظیمی در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: توزیع این بسته های معیشتی در قالب اجرای طرح مواسات و همدلی مومنانه و پویش ایران همدل در روستاهای بخش مرکزی و دشتک چالدران اجرا می شود.
به گفته وی در راستای حمایت از افراد نیازمند و آسیب پذیر ناشی از کرونا ویروس به تعداد بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی در قالب ۱۴ قلم مواد غذایی هرکدام به ارزش ۴ میلیون ریال توسط بنیاد علوی در سطح روستاهای چالدران توزیع می شود.
مسئول توزیع بسته های معیشتی بنیاد مستضعفان و علوی در چالدران، افزود: در روند توزیع این بسته های معیشتی گروه های جهادی بسیج دانشجویی سپاه چالدران نیز پای کار آمدند تا بسته های معیشتی را در مناطق صعب العبور و روستاهای مرزی به دست نیازمندان برسانند.
وی تاکید کرد، در راستای توزیع این بسته های معیشتی ۵ گروه از جهادگران بسیج دانشجویی سپاه چالدران بیش از ۵۰ نفر سازماندهی شدند که در اسرع وقت این بسته های معیشتی به دست نیازمند برسد.
انتهای پیام