خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش گسترده ناتو در دریای بالتیک

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 16:37
۱۹ کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز رزمایشی را با عنوان «بالتوپس» در آب‌های دریای بالتیک آغاز کردند.
ناتو،رزمايش،بالتيك،درياي،اروپا،افزايش،شرق

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، رزمایش گسترده ناتو با عنوان «بالتوپس» با حضور ۱۹ کشور در آب‌های دریای بالتیک امروز آغاز شد.
این رزمایش که تا بیست و هفتم خرداد ماه ادامه خواهد یافت، با هدف افزایش توان عملیاتی کشور‌های شرکت کننده در انجام عملیات مشترک زمینی، هوایی و دریایی در منطقه دریای بالتیک انجام می‌شود.
همچنین در این عملیات سه هزار نظامی، ۲۹ کشتی و ۲۹ فروند هواپیمای جنگی بکار گرفته شده است.
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه قبلا طی نامه‌ای اعتراض خود را به برگزاری رزمایش «بالتوپس» در آب‌های دریای بالتیک اعلام کرد و از ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) خواسته بود تا این رزمایش بدلیل شیوع گسترده کرونا در منطقه برگزار نشود.
در دو سال گذشته شمار رزمایش‌های ناتو در شرق اروپا تا دو برابر افزایش یافته است.
مسکو درباره اقدامات ناتو در شرق اروپا نگران است و تاکید دارد که چنین اقداماتی باید متوقف شود.
از سال ۲۰۱۴ و پس از شدت گرفتن بحران اوکراین، تحرکات نظامی ناتو در مرز شرقی اروپا افزایش یافته است.
انتهای پیام/