۲۶ واحد صنفی متخلف در چهارمحال و بختیاری پلمب شد
شهرکرد- رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۶ واحد صنفی متخلف در این استان به علت رعایت نکردن بهداشت پلمب شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید راشد جزایری ظهر دوشنبه با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در این استان، افزود: بازرسیهای بهداشتی از اصناف در چهارمحال و بختیاری تشدید میشود.
وی گفت: از تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۹ لغایت ۱۰ خردادماه جاری یک هزار و ۴۹۱ مورد بازدید از مکانهای عمومی استان انجام شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تعداد کل مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی تحت پوشش را ۱۲ هزار و ۵۰ باب اعلام کرد و افزود: تعداد کل اماکن عمومی تحت پوشش نیز چهار هزار و ۸۷۸ باب است.
جزایری، تعداد کل مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی بازدید شده را هفت هزار و ۱۵۰ باب اعلام کرد.
به گفته وی، طی این مدت شش هزار و ۳۹۸ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و یک هزار و ۵۲۵ مکان عمومی پروتکل گندزدایی را رعایت کردهاند.
وی در ادامه به رعایت بهداشت و اصول حفاظت فردی از سوی شش هزار و ۲۲۵ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی اشاره و افزود: همچنین ۸۹۵ مکان عمومی این اصول را رعایت کردهاند.
وی، تعداد مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و مکانهای عمومی دارای کارت خوان را به ترتیب شش هزار و ۷۵۳ و یک هزار و ۲۰۰ باب اعلام کرد و افزود: در این بازه زمانی شش هزار و ۷۲۱ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی در سامانه سلامت ثبت نام کردهاند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تعداد اماکن عمومی ثبت نام شده در سامانه سلامت را یکهزار و ۱۵۵ باب اعلام کرد و از معرفی ۴۴ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و ۱۵ مکان عمومی متخلف به مراجع قضائی خبر داد.
به گفته وی، در بازه زمانی ۲۸ اردیبهشت لغایت ۱۰ خرداد ۹۹، به ترتیب ۲۶ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و هفت مکان عمومی پلمب شد.