خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حفاظت از محیط زیست باید فرهنگ سازی عمومی شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 اسفند 1397 - 17:47
شیراز – نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: در دین اسلام بر قدرشناسی همه‌ نعمات خداوند و حفاظت از محیط زیست تاکید شده که در این راستا باید فرهنگ سازی عمومی شود.
پارك،دراك،كوهستاني،بوستان،بازديد،مجموعه،فرهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی ولی فقیه در فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در بازدید از پارک کوهستانی دراک با ابراز خرسندی از ساخت یک بوستان بزرگ همگانی در جوار کوه دراک شیراز و تلاش‌های مجموعه مدیریت این پارک در ادوار مختلف اظهار داشت: احداث این پارک می‌تواند فرصت خوبی برای اوقات فراغت شهروندان شیرازی و همچنین فرصتی بی نظیر برای جذب گردشگران داخلی و خارجی به این مجموعه باشد و با توسعه و تکمیل این بوستان بزرگ، می‌توان به توسعه فرهنگ عمومی و گسترش ورزش همگانی و همچنین پرورش گیاهان دارویی و حفظ گونه‌های کمیاب جانوری و گیاهی بومی در این منطقه کمک کرد.
امام جمعه شیراز همچنین با اشاره به ویژگی‌های متفاوت پارک‌های کوهستانی، در خصوص فرهنگ حفاظت از محیط زیست در این بوستان بزرگ گفت: در دین اسلام بر قدرشناسی همه نعمات خداوند ازجمله طبیعت تأکیدات زیادی شده و در همین راستا حفاظت از محیط زیست و گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی در این پارک اهمیت زیادی دارد که باید فرهنگ سازی عمومی صورت پذیرد.
در این بازدید که بیش از سه ساعت به طول انجامید، آیت‌الله دژکام و تعدادی از کارشناسان و مدیران پارک کوهستانی دراک، از بخش‌های مختلف پارک بازدید و درباره جزئیات و مسائل مختلف این مجموعه بحث و تبادل نظر کردند.