خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توصیه‌هایی به خانواده‌ها برای ایام امتحانات

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 13:44
ممنوعیت مشاجره در خانه، مقایسه نکردن دانش‌آموز با گروه همسالان، استفاده از کلمات و جملات انگیزشی، برنامه ریزی برای تغذیه خوب و خواب کافی از جمله توصیه‌های رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به والدین در فصل امتحانات است.
خواب،امتحانات،دانش،تمركز،شبانه،آموزان،اداره،منصوري،يادگيري

ایسنا/کرمانشاه ممنوعیت مشاجره در خانه، مقایسه نکردن دانش‌آموز با گروه همسالان، استفاده از کلمات و جملات انگیزشی، برنامه ریزی برای تغذیه خوب و خواب کافی از جمله توصیه‌های رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به والدین در فصل امتحانات است.
فردین منصوری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه خانواده‌ها باید در ایام امتحانات محیط خانه را برای دانش آموزان امن کنند، گفت: خانواده‌ها با ایجاد جو آرام و به دور از تنش می‌توانند شرایط را برای امتحان دادن فرزندان خود مهیا کنند.
وی به خانواده‌ها توصیه کرد: در ایام امتحانات دانش‌آموزان از مشاجره در محیط خانه صرف نظر کنند.
رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه خانواده‌ها نباید فرزندان خود را با دیگران مقایسه کنند، گفت: این مقایسه کردن‌ها باعث می‌شود تا فرزند آنها احساس ناخوشایندی پیدا کند.
وی با بیان اینکه توانایی‌های هر فردی با دیگری متفاوت است، گفت: هر دانش آموزی شرایط خاص خودش را دارد، لذا توصیه می شود خانواده ها از سرکوفت زدن به فرزندانشان در ایام امتحانات خودداری کنند.
منصوری تاکید کرد: استفاده از کلمات و جملات انگیزشی از سوی والدین سبب می شود تا دانش آموزان در جوی آرام امتحانات خود را سپری کنند.
وی در ادامه داشتن تعذیه خوب و خواب کافی را برای حفظ سلامتی و افزایش قدرت یادگیری دانش آموزان ضروری دانست و گفت: دانش‌آموزان باید همیشه به ویژه در فصل امتحانات ضمن داشتن تغذیه خوب، بین ۶ تا ۸ ساعت خواب در شبانه روز داشته باشند.
توصیه می شود حداکثر یک ساعت از خواب آنها در روز و مابقی در شب باشد و قبل از ساعت 12 شب بخوابند.
وی با بیان اینکه هیچ چیز نمی تواند جای خواب شبانه را بگیرد، گفت: خواب شبانه کافی کارایی و قدرت پردازش مغز دانش‌آموزان را بالا می برد.
وی با بیان اینکه درصد زیادی از دانش اموزان الگوی خواب منظم ندارند، گفت: خواب شبانه نقش مهمی در بالا بردن قدرت یادگیری دانش آموزان دارد.
منصوری با بیان اینکه کم‌خوابی تاثیر مستقیم بر روی کاهش تمرکز خواهد داشت، گفت: نداشتن خواب کافی موجب اختلال در چرخه زیستی شده و تمرکز را به شدت کاهش می‌دهد.کاهش تمرکز نیز موجب اختلال در حواس فرد خواهد شد و در نتیجه داشتن خواب کافی برای تمرکز حواس و افزایش یادگیری لازم است.
انتهای پیام