خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار دوستانه آلومینیوم اراک با دو تیم لیگ برتری/از کرونا و مصدومیت خبری نیست

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 12:05
تیم فوتبال آلومینیوم اراک پیش از آغاز لیگ یک در دو دیدار دوستانه به مصاف تیم های لیگ برتری می رود.
تيم،ليگ،دوستانه،فرهمند،مسجدسليمان،آلومينيوم

ایسنا/مرکزی تیم فوتبال آلومینیوم اراک پیش از آغاز لیگ یک در دو دیدار دوستانه به مصاف تیم های لیگ برتری می رود.
رضا فرهمند در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر افزود: در راستای آماده سازی هرچه بهتر برای حضور در ادامه مسابقات لیگ دسته یک و با توجه به صدور مجوز برگزاری دوستانه بازی ها، هماهنگی لازم با تیم های پیکان و نفت مسجدسلیمان انجام و دیدارهای دوستانه ای با این دو تیم در هفته جاری خواهیم داشت.
فرهمند تصریح کرد: در روز دوشنبه 19 خرداد با تیم پیکان و 21 خردادماه با تیم نفت مسجدسلیمان دیدار دوستانه داریم که این دیدارها در تهران برگزار می شود.
سرپرست تیم آلومینیوم اراک در خصوص وضعیت تست کرونا اعضای این تیم گفت: خوشبختانه طی دو مرحله از اعضای تیم تست کرونا گرفته شد که هیچ کدام از بازیکنان مشکلی نداشتند.
فرهمند تصریح کرد: تیم ما با 26 بازیکن در دیدارهای دوستانه با پیکان و نفت مسجدسلیمان به میدان می رود و خوشبختانه بازیکن مصدومی نداریم.
وی با اشاره به روند آماده سازی تیم آلومینیوم گفت: خوشبختانه وضعیت تیم در حال حاضر مطلوب است و بازیکنان و اعضای تیم و باشگاه از انگیزه بالایی برای شروع دوباره لیگ دسته اول برخوردار هستند.
فرهمند گفت: تیم ما از مدعیان اصلی صعود به لیگ برتر است و امیدواریم امسال بتوانیم یکی از تیم های صعود کننده به لیگ برتر باشیم.
انتهای پیام