سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان عمومی طراحی نشان برتر امر به معروف و نهی از منکر منتشر شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 11 اسفند 1397 - 17:06
ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کشور در فراخوانی عمومی از تمام هنرمندان برای شرکت در رویداد «طراحی نشان امر به معروف و نهی از منکر» دعوت به عمل می‌آورد.
نهي،منكر،معروف،كشور،عمومي،احياء،طراحان

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کشور طی فراخوانی عمومی از تمام هنرمندان و طراحان داخل و خارج از کشور برای شرکت در رویداد «طراحی نشان امر به معروف و نهی از منکر» دعوت به عمل می‌آورد.
بر این اساس تمام علاقه مندان می‌توانند برای طراحی نشان (برند) برتر امر به معروف و نهی از منکر، طبق محور‌های زیر اقدام کنند:
۱- «مردمی بودن» امر به معروف و نهی از منکر
۲- اولویت داشتن اقامه امر به معروف و نهی از منکر در قبال «مسئولان» کشور
۳- امر به معروف و نهی از منکر از سر «مهربانی و خیر عمومی» و «دوری از تحکم»
۴- تکیه بر «نگاه اجتماعی» و «مطالبه گری عمومی»
۵- لزوم «نگاه تخصصی» به امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی کشور
۶- استفاده حداکثری از «ظرفیت رسانه‌های جمعی»
۷- احیاء و ارتقاء جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در «افکار عمومی»
بر اساس این فراخوان عمومی، تمام هنرمندان و طراحان داخل و خارج کشور می‌توانند آثار و اتد‌های گرافیکی خود (همراه با مشخصات فردی و ارتباطی خود) تا تاریخ ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۸ ارسال کنند.
گفتنی است پس از دریافت تمام آثار و انجام فرآیند داوری، به نشان برتر هدیه نفیسی اهداء می‌ شود و این طرح به عنوان «نشان رسمی» امر به معروف و نهی از منکر در کشور معرفی و ثبت خواهد شد.
انتهای پیام/