خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تزریق واکسن مننژیت به ۸۸۰ نفر از حجاج استان مرکزی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 10:59
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: در مرحله نخست تزریق واکسن به حجاج در استان مرکزی، تاکنون ۸۸۰ نفر از سوی حج و زیارت معرفی و تمامی افراد واکسن را دریافت کرده‌اند.
استان،واكسن،مركزي،حجاج،حج،كاروان،معرفي،نفر

ایسنا/مرکزی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: در مرحله نخست تزریق واکسن به حجاج در استان مرکزی، تاکنون ۸۸۰ نفر از سوی حج و زیارت معرفی و تمامی افراد واکسن را دریافت کرده‌اند.
محمد محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: زائران با تزریق واکسن مننژیت در مقابل این بیماری که یک عارضه باکتریایی حاد با علائم تب، سردرد، تهوع و استفراغ، انقباض عضلات گردن و بثورات جلدی است واکسینه می شوند.
وی افزود: تاکنون ۸۸۰ نفر از حجاج استان مرکزی طی بازه زمانی ۲۰ روزه واکسن مننژیت را دریافت کرده‌اند و مشکلی در زمینه تامین واکسن برای حجاج در مرحله نخست وجود نداشته و حتی به استان گلستان هم ۱۵۰ واکسن ارسال شده است.
استان مرکزی برخلاف برخی استان‌ها، جزو معدود استان‌هایی بوده که مشکلی در این زمینه نداشته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با بیان اینکه سفر حج هنوز قطعی نشده، تصریح کرد: طبق اعلام حج و زیارت ظرفیت اسمی کاروان‌های استان مرکزی حدود ۱۴۰۰ نفر است و تاکنون ۱۲۰۰ نفر ثبت نام کرده‌اند.
محمدی بیان کرد: در صورت معرفی افراد بیشتر، باقی حجاج در پارت دوم با تکمیل ظرفیت و اعلام از سوی حج و زیارت واکسینه خواهند شد و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: هلال احمر علاوه بر تهیه واکسن در بحث پزشکان کاروان ها و پزشک مجتمع های مکه و مدینه همکاری می کند که پس از مشخص شدن زمان اعزام کاروان‌های حج استان معاینات حجاج را آغاز می کنند.
طبق معمول سال های گذشته، برای هر دو کاروان یک پزشک معرفی می شود، اما هنوز دستورالعمل آغاز معاینات دریافت نشده و معمولا در استان بین هشت تا ۹ کاروان وجود دارد که بین چهار تا پنج پزشک به این کاروان ها معرفی می شود.
انتهای پیام