خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افراد چاق بیشتر به کرونا مبتلا می‌شوند

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 09:16
به گفته محققان انگلیسی چاقی یکی از عوامل افزایش خطر ابتلا به بیماری کرونا است.
كرونا،بيماران،تحقيقات،بيماري

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، به نوشته سایت "timesofindia" براساس نتایج تحقیقات پزشکان انگلیسی که در نشریه "Current Science" منتشر شده چاقی یکی از عوامل افزایش خطر ابتلا به بیماری کرونا است.
پس از انجام تحقیقات از بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های انگلیس مشخص شد که 73 درصد از این بیماران اضافه وزن داشتهاند.
همچنین نتیجه تحقیقات دیگری که در بیمارستانی در نیویورک انجام شده نشان از تاثیر زیاد چاقی بر وخیم شدن وضعیت بیماران کرونایی داشته است.
علاوه بر خطر ابتلا به کرونا احتمال مرگ و میر افراد چاق بر اثر این بیماری نیز بیشتر از سایر افراد جامعه است.
تاکنون 7 میلیون و 904 نفر در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد بیش از 402 هزار نفر جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/