خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم ۴ درصدی صنایع‌دستی در طرح‌های اشتغال‌زایی کمیته امداد خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1399 - 08:13
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: هم‌اکنون چهار درصد کل طرح‌های اشتغال این نهاد را صنایع‌دستی تشکیل داده است.
امداد،نهاد،كميته،طرح،اشتغال

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: هم‌اکنون چهار درصد کل طرح‌های اشتغال این نهاد را صنایع‌دستی تشکیل داده است.
مجید الهی راد با بیان این هم‌اکنون حدود ۹۰۰ طرح اشتغال‌زایی مددجویی در زمینهٔ صنایع‌دستی فعال است، گفت: این رقم، چهار درصد طرح‌های اشتغال این نهاد را به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، وی بابیان اینکه از زمان تأسیس این نهاد تاکنون حدود ۲۲ هزار و ۲۰۰ طرح اشتغال‌زایی فعال است، افزود: از این تعداد حدود ۹۰۰ طرح مربوط به صنایع‌دستی است.
وی طرح‌های اشتغال‌زایی کمیته امداد در زمینهٔ صنایع‌دستی را شامل تولید فرآورده‌های چرمی و پوست، سنتی دوزی، زیورآلات، سفال، سرامیک، کاشی، سنگ‌تراشی، صنایع چوب، اعلام کرد و گفت: برای راه‌اندازی هر طرح اشتغال در حوزه صنایع‌دستی چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان هزینه شده است.
الهی راد با اشاره به اینکه بخش قابل‌توجهی از طرح‌های صنایع‌دستی در حوزه تولیدات فرش فعال هستند، اظهار کرد: طی سال گذشته مددجویان این نهاد موفق به تولید دو هزار و ۲۹۳ مترمربع فرش شدند.
وی ارزش ریالی فرش‌های بافته‌شده توسط مددجویان کمیته امداد در سال گذشته را ۷۸۹ میلیون تومان اعلام کرد.
انتهای پیام