خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید اولین دستگاه پیکنومتری در کشور

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 15:42
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، عضو پارک علم و فناوری خراسان گفت: شرکت ما برای اولین بار در کشور دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم (HelPyc ChE-۱۷۰۱) را تولید کرده است و این دستگاه حجم واقعی پودر را اندازه‌گیری می‌کند.
دستگاه،شركت،توليد،سنگ،خراسان،تجهيزات،مهندسي،مديرعامل،پارك،فن ...

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، عضو پارک علم و فناوری خراسان گفت: شرکت ما برای اولین بار در کشور دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم (HelPyc ChE-۱۷۰۱) را تولید کرده است و این دستگاه حجم واقعی پودر را اندازه‌گیری می‌کند.
حسینعلی اخلاقی امیری، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، عضو پارک علم و فناوری خراسان اظهار کرد: این شرکت، به عنوان اولین شرکت در شرق کشور در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه‌های مختلف مهندسی (شامل مهندسی نفت، شیمی، مکانیک، مواد و…) و علوم پایه (شامل شیمی، زمین‌شناسی و …) است.
درسال ۹۵ فعالیت خود را آغاز کردیم و از همان سال در پارک علم و فناوری خراسان مستقر شدیم.
وی افزود: برتری‌های این شرکت نسبت به شرکت‌های رقیب و فعال داخلی در این حوزه شامل حضور فعال و انحصاری در بازار شرق کشور، ارائه نوآوری در محصولات، ارائه خدمات پس از فروش متمایز، کیفیت ساخت تجهیزات، در دسترس بودن جهت سرویس‌دهی و بهره‌برداری از تجهیزات است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: شرکت ما برای اولین بار در کشور دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم (HelPyc ChE-1701) را تولید کرده است و این دستگاه حجم واقعی پودر را اندازه‌گیری می‌کند.
آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌های مختلف نیز از این دستگاه استقبال زیادی کرده‌اند.
امیری ادامه داد: به عنوان نمونه، دستگاه سیلاب‌زنی مغزه را تولید کردیم که از مهمترین دستگاه‌های آزمایشگاه‌های مهندسی نفت است.
این دستگاه می‌تواند در اشباع‌سازی سنگ از سیال، اندازه‌گیری تراوایی مطلق و نسبی سنگ، انجام تست‌های جذب درون مغزه و به­ خصوص در ارزیابی انواع نمونه سنگ (کربناته و ماسه سنگ) و سیالات مخزن تحت فرآیندهای برداشت ثانویه (تزریق آب) و ثالثیه (ازدیاد برداشت) در شرایط دما و فشار مخزن به کار رود.
این دستگاه در دو مدل آموزشی و پژوهشی تولید شده است.
وی گفت: دستگاه دیگر این شرکت، دستگاه اشباع‌سازی مغزه ایت که این دستگاه یک وسیله پرکاربرد در آزمایشگاه‌های سنگ و مهندسی مخازن نفتی است.
همچنین دستگاه آشام خود به خودی، نمونه دیگر از تولیدات شرکت اوپک است.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تأکید کرد: دستگاه‌های متعدد دیگری نیز تولید کرده‌ایم که هرکدام از این دستگاه‌ها را مشتریانی چون دانشگاه چمران، دانشگاه شریف و چندین کارخانه مانند فولاد سنگان، فولاد خراسان، زرند کرمان، زرندسیرجان و گوهر زمین خریداری کرده‌اند.
امیری با اشاره به اینکه «اکنون به تولید تجهیزات آزمایشگاهی صنعت‌فولاد مشغول هستیم»، گفت: تصمیم داریم بسته کاملی از تجهیزات آزمایشگاهی صنایع فولاد را ارائه داده و به عنوان اولین شرکت در ایران، این امر را به خود اختصاص دهیم.
همچنین امیدواریم بتوانیم محصولات خود را به کشورهای مجاور صادر کنیم.
انتهای پیام