سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۵ نفر مشکوک به کرونا در قم بستری هستند/ پذیرش ۲۲ بیمار جدید

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 14:56
قم - رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۹۵ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند، گفت: حال حدود ۳۵ نفر آنها وخیم است.
نفر،قم،بستري،كرونا،قدير

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته و منتهی به هجدهم خرداد ماه، ۲۲ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا و یا مشکلات حاد تنفسی پذیرش شدند.
وی افزود: ۶ نفر از این تعداد در بخش‌های بیمارستان‌ها بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: در شبانه روز گذشته، ۱۴ نفر از کل بیماران که طی روزهای متمادی بستری بودند، پس از بهبودی توسط پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شدند.
قدیر اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۹۵ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری بوده که حال حدود ۳۵ نفر آنها وخیم است.