خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شد

ایسنا | برگزیده، فرهنگی و هنری، سیاسی | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 13:59
رئیس جمهور به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانونی اساسی با صدور حکمی «سعید اوحدی» را به عنوان «معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب کرد.
رئيس،ايثارگران،جمهور،اوحدي،منصوب،روحاني،استناد

رئیس جمهور به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانونی اساسی با صدور حکمی «سعید اوحدی» را به عنوان «معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب کرد.
به گزارش ایسنا، متن حکم حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای سعید اوحدی
به استناد یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده به موجب این حکم، جناب‌عالی را به عنوان «معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب می‌نمایم.
انتظار دارد با بکارگیری تمام توان و وقت خود و همکارانتان، رضایت خانواده شهداء، جانبازان، آزادگان و همه ایثارگران را حاصل نمایید.
که همه ما مدیون این عزیزان هستیم و ارتقاء منزلت و کرامت آنان وظیفه همگان است.
توفیق شما را در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ مسألت می‌نمایم.
حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران
انتهای پیام