خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل کارگروه امید با هدف تربیت دانشجوی چندبعدی

ایسنا | دانش و فناوری | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 12:56
کارگروه امید با هدف ارتقای مهارت و یادگیری دانشجویان و تربیت دانشجوی چند بعدی در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی آغاز به کار کرد.
كارگروه،فرهنگي،دانشجويان،دانشگاه،مهارت،اميد،تربيت،كارآفريني، ...

کارگروه امید با هدف ارتقای مهارت و یادگیری دانشجویان و تربیت دانشجوی چند بعدی در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی آغاز به کار کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نخستین جلسه کارگروه امید، هدف از برگزاری این کارگروه را ارتقای مهارت و یادگیری دانشجویان ذکر کرد و با توجه به اهمیت بالای مباحث فرهنگی، به کارگیری تمامی توان در راستای تعالی امور فرهنگی را ضروری برشمرد.
وی تقویت توانمندی‌های اخلاقی، روانی، فنی و سایر توانمندی‌ها را برای تربیت نسل جوان و دانشجوی چند بعدی الزامی دانست و گفت: از این طریق دانشجویان می‌توانند از مهارت‌های فراگرفته در دوران تحصیل خود در زندگی و حرفه خود بهره ببرند.
وی با توجه به لزوم حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و دانشگاه‌های کارآفرین تاکید کرد: آموزش باید نهادینه سازی فرهنگ را نیز در بر گیرد و علاوه بر آموزش علم و دانش به دانشجویان، انواع مهارت های اجتماعی نیز باید تعلیم داده شود.
رئیس کارگروه امید در خاتمه سخنان خود به لزوم راه‌اندازی، تداوم و استمرار فعالیت این قبیل کارگروه ها و بارش افکار در راستای سیاستگذاری‌ها و به منصه ظهور رسیدن ایده‌های این نشست‌ها اشاره کرد.
هاشم ورزی سرپرست مدیریت تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه نیز در این نشست به بیان توضیحاتی درخصوص این کارگروه پرداخت و خاطرنشان کرد که طرح اولیه این کارگروه توسط وی در سال ۱۳۸۷ برگزیده جشنواره ملی ایده‌های ناب فرهنگی شده است.
دبیر کارگروه امید، مهارت آموزی و کارآفرینی در دانشگاه را بسیار مهم برشمرد و اظهار امیدواری کرد که طراحی‌های صورت گرفته و برنامه‌ریزی‌های مدون منجر به تربیت دانش آموختگان چندبعدی در دانشگاه شود.
همچنین سایر اعضا به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که تعیین مبانی نظری و فلسفی این طرح، شفاف سازی اهداف و حیطه‌ها، داشتن نگاه اجرایی به پروژه، نیازسنجی دانشجویان، تفکیک مهارت‌های عمومی از تخصصی و مهارت‌های شغلی از کارآفرینی، انجام پژوهش‌های تلفیقی، جداسازی دو مجموعه فنی و اجرایی کارگروه برخی از این مباحث بود.
انتهای پیام