خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیگر «مرده شریر ۲» به سرطان مبتلا شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 11:52
دن هیکس بازیگر فیلم‌های «مرده شریر» و «مرد عنکبوتی ۲» اعلام کرد به سرطان درجه ۴ مبتلاست.
سينمايي،فيلم،هيكس،شرير،مرده

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ورایتی، دنی هیکس که نقش جیک را در فیلم سینمایی «مرده شریر ۲» بازی کرده بود اعلام کرد که به سرطان درجه ۴ مبتلاست و تقریبا یک الی سه سال دیگر می‌تواند زندگی کند؛ هیکس این خبر را خودش به تازگی فاش کرده است.
وی نوشت: برای همه کسانی که هیچگاه ملاقات نکردم و به همه طرفدارانی که از کار‌های من لذت بردند، خبر‌های بدی دارم.
تشخیص داده شده که من به سرطان درجه ۴ مبتلا هستم و تقریبا یک الی سه سال برای زندگی کردن وقت دارم.
اما بگذارید به شما بگویم در این ۶۸ سال مطمئنم که به خوبی زندگی کرده ام و پشیمانی‌های زیادی ندارم.
او سپس در صحبت هایش به بخش‌هایی از فیلم سینمایی ترسناک «مرده شریر ۲» به کارگردانی سام ریمی اشاره کرد.
فیلم سینمایی «مرده شریر ۲» اولین نقش مهم و اصلی هیکس در یک فیلم سینمایی بود.
او در سال‌های بعد همکاری خود را با سام ریمی در دیگر فیلم‌های او مثل «مرد تاریکی»، «مزاحم» و همینطور «مرد عنکبوتی ۲» ادامه داد.
انتهای پیام/