خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مزه سیب شیخ امیرانلو و گیلاس وحشی را فقط در خراسان شمالی تجربه کنید

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 11:17
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بجنورد و دکترای باغبانی گفت: سیب شیخ امیرانلو یکی از میوه های خاصی است که رویشگاه آن فقط در خراسان شمالی است.
سيب،گيلاس،دادار،شيروان،بوته

ایسنا/خراسان شمالی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بجنورد و دکترای باغبانی گفت: سیب شیخ امیرانلو یکی از میوه های خاصی است که رویشگاه آن فقط در خراسان شمالی است.
دکتر علی دادار در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: ویژگی منحصر به فرد این سیب این بوده که زودرس است و زودتر از سیب های دیگر می رسد.
وی افزود: یکی دیگر از ویژگی های دیگر سیب شیخ امیرانلو این بوده که کاملا قرمز بوده اما خاصیت ماندگاری ندارد و فقط برای تازه خوری مناسب است.
به گفته دادار این سیب، سیبی معطر و خوش رنگ بوده و اولین سیب از نظر زودرسی در ایران به شمار می آید.
وی ادامه داد: این نوع از سیب در شهرستان شیروان تولید می شود.
دادار یکی دیگر از میوه هایی که فقط منحصر به فرد در این استان بوده را گیلاس وحشی عنوان کرد و گفت: این نوع از گیلاس بیشتر در منطقه اوغاز و بوانلوی شیروان تولید می شود.
وی افزود: این نوع از گیلاس از نظر وزنی یک سوم وزن گیلاس های معمولی را دارد و بر روی بوته ای که ارتفاع بوته ها به حدود یک و نیم متر می رسد، روییده می شود.
انتهای پیام