خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجلس اعلای شیعیان و دارالفتوی تحرکات فتنه‌جویانه اخیر را محکوم کردند

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 10:11
مجلس اعلای شیعیان و دارالفتوی در لبنان تحرکات مشکوک و فتنه‌جویانه اخیر در لبنان را محکوم و درباره بروز فتنه مذهبی در این کشور هشدار دادند.
لبنان،فتنه،مذهبي،توهين،تحركات،محكوم،هرگونه،ديني،اعلاي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، محکومیت تحرکات مشکوک دو روز گذشته و تلاش‌های برخی جریان‌ها برای فتنه‌انگیزی مذهبی میان مردم لبنان همچنان ادامه دارد.
در همین راستا مجلس اعلای اسلامی شیعیان و دارالفتوی لبنان نیز این تحرکات را محکوم و توهین به هرگونه نماد مذهبی را رد کرده و نسبت به وقوع فتنه مذهبی در این کشور هشدار دادند.
«شیخ عبدالامیر قبلان» رئیس مجلس اعلای شیعیان در لبنان تلاش‌های مشکوک برخی برای فتنه‌انگیزی مذهبی در لبنان را محکوم کرده و آن را ضربه‌ای برای وحدت ملی و اسلامی در خدمت دشمنان اسلام و تحقق اهداف سیاسی در خدمت منافع دشمن صهیونیستی دانست.
شیخ قبلان همچنین هرگونه توهین به نمادهای دینی از هر طائفه و فرقه‌ای را محکوم کرد.
وی همچنین تاکید کرد آموزه‌های اهل بیت علیهم السلام ما را به مبارزه با فتنه و احترام به همه نمادها و مقامات دینی و عدم توهین و تعارض به آنها امر می‌کند.
رئیس مجلس اعلای شیعیان در لبنان از همه ملت لبنان خواست تا از هرگونه درگیری و آشوب خودداری کرده و با تدبیر و حکمت در برابر تحرکات با هدف ایجاد فتنه طائفه‌ای و مذهبی ایستادگی کنند.
دارالفتوی لبنان نیز به نوبه خود درباره وقوع هرگونه فتنه مذهبی و فرقه‌ای هشدار داد و افزود که آنچه از توهین و تعارض به نمادهای دینی اتفاق افتاده از سوی عده ای بوده که آموزه‌ها و مفاهیم و مبانی اسلام را درک نمی‌کنند و باید با اخلاق اسلامی رفتار کنند.
همانطور که رسول اکرم (ص) فرمود: « من دلیلی برای دشنام و توهین نمی‌بینم٬ من برای تحقق مکارم اخلاقی فرستاده شده‌ام».
حزب‌الله نیز طی صدور بیانیه‌ای تحرکات مشکوک و فتنه‌جویانه دو روز گذشته لبنان را محکوم و تاکید کرد: ما به شدت به فتنه انگیزان و سوء استفاده کنندگان از آن و همه کسانی که در پی فتنه انگیزی هستند و به آن دامن می‌زنند هشدار می‌دهیم و به طور کلی هر آن چیزی را که منجر به فتنه انگیزی، اختلاف و تنش‌های مذهبی ، طائفه‌ای و دینی شود رد می‌کنیم.
انتهای پیام/