خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنج شهرستان‌ زنجان پایانه مسافربری ندارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 اسفند 1397 - 15:30
زنجان-مدیرکل راهداری استان زنجان با بیان اینکه پنج شهرستان‌زنجان فاقد پایانه مسافربری هستند، گفت: شهرستان‌های ماهنشان، خرم‌دره، طارم، سلطانیه و ایجرود پایانه مسافربری ندارد.
استان،زنجان،هواشناسي،راهداري،سلطاني،اكبري،سامانه،پايانه،نوروزي

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین علی اکبری ظهر شنبه در جلسه ستاد تسهیلات نوروزی در محل اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان، گفت: طرح نوروزی از ۲۵ اسفند ماه شروع و تا ۱۸ فروردین ماه ادامه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان به فعالیت ۵۰۰ نیروی راهداری در اجرای طرح زمستانی اشاره کرد و افزود: این نیروها با بیش از ۲۷۰ ماشین‌آلات سبک و سنگین در محورها فعالیت می‌کنند.
علی اکبری با بیان اینکه شهرستان‌های ماهنشان، خرم‌دره، طارم، سلطانیه و ایجرود پایانه مسافربری ندارند، ابراز کرد: پایانه‌های مسافری شهرستان‌های ابهر و خدابنده نواقصی دارند که اقداماتی برای رفع این نقص‌ها انجام شده است.
کارشناس هواشناسی استان زنجان نیز گفت: پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی در استان زنجان برای مسئولان مربوطه جهت آمادگی برای برنامه‌ریزی و مقابله با شرایط احتمالی ارسال می‌شود.
حسین سلطانی مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های فصلی، از ۲۳ اسفندماه دمای هوای استان روند افزایش به خود گرفته و هوا گرم می‌شود.
وی تأکید کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها و رصدی که انجام‌شده در نوروز امسال بارش بسیار کمتری را در استان شاهد خواهیم بود.
کارشناس هواشناسی استان زنجان به سامانه جدید هواشناسی با عنوان هوانما اشاره کرد و یادآور شد: این سامانه، سیستمی گرافیکی و قابل‌نصب برای جاده‌های پر رفت‌وآمد، پایانه‌ها و ایستگاه‌های راه‌آهن و فرودگاه است که اطلاعاتی از وضعیت جوی را در اختیار مسافران قرار می‌دهد.
سلطانی از فعال شدن ۱۵ ایستگاه هواشناس آنلاین در استان زنجان خبر داد و گفت: ارائه اطلاعات دیگر ایستگاه‌ها در دستور کار قرار دارد.