خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آشتی با طبیعت نیازمند فرهنگ سازی است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 08:31
قزوین- فرماندار شهرستان آوج گفت: آشتی با طبیعت و محیط زیست نیازمند فرهنگ سازی و قوانین سخت گیرانه است.
زيست،محيط،عليرضايي،نصرت،جانوري،گياهي،بازديد

به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله علیرضایی عصر شنبه به همراه صوفی بخشدار مرکزی و خسروی رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان از پناهگاه و زیستگاه حیات وحش شهرستان آوج بازدید کرد.
نصرت الله علیرضایی در جریان این بازدید در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: گسترش زندگی شهرنشینی و توسعه صنعتی در جامعه جدید، فضای زندگی و ادامه حیات طبیعی را برای گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری سخت و به شدت تحت تأثیر قرار داده است.
وی افزود: مهمترین کار برای پیشگیری و مراقبت از تنوع گیاهی و جانوری، فرهنگ سازی و ارتقای سطح دانش شهروندان در خصوص ضرورت و اهمیت نگهداری و حفاظت از محیط زیست در جامعه جدید و تصویب و اجرای قوانین سخت گیرانه در برخورد با متجاوزین به حریم محیط زیست است.
علیرضایی گفت: باید به سمتی برویم که انسان با طبیعت و محیط زیست، آشتی بکند و زیبایی و فواید حفظ محیط زیست برای شهروندان به یک ارزش و باور اساسی تبدیل شود و در این مسیر راه بلندی در پیش داریم.