خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حق مسکن کارگران ۳۰۰ هزار تومان شد

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 00:24
پس از ساعتها مذاکره جلسه شورای عالی کار به اتمام رسید. در این جلسه مقرر شد که حق مسکن از ۱۰۰ به ۳۰۰ هزار تومان افزایش یابد و پایه مزدی نیز دستخوش تغییر شد.
كارگران،پايه

به گزارش مشرق، اعضای شورای عالی کار در نشست تعیین حق مسکن کارگران پس از گذشت ساعت‌ها مذاکره با تصویب افزایش ۲۰۰ هزار تومانی حق مسکن کارگران موافقت کردند.
به این ترتیب حق مسکن کارگران برای سال ۹۹ به ۳۰۰ هزار تومان رسید.
از دیگر مصوبات جلسه کاهش ۷۵ هزار تومانی پایه سنواتی کارگران بود که به ازای آن پنج درصد به پایه حقوق اضافه شد که در حقیقت پایه کارگران حداقل‌بگیر در سال جاری ۲۶ درصد افزایش یافت.
گفتنی است؛ پایه سنوات پیش از این و در مصوبه فروردین ماه ۱۷۵ هزار تومان تعیین شده بود که با مصوبه امشب به ۱۰۰ هزار تومان کاهش یافت.