خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار قربانیان کرونا در جهان از 400 هزار نفر گذشت

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 17 خرداد 1399 - 22:04
یک پایگاه آماری بین‌المللی با استناد به آمارهای رسمی منتشر شده از سوی نهادهای دولتی در نقاط مختلف جهان اعلام کرد که تعداد قربانیان ویروس کرونا (بیماری کووید-19) در جهان از 400 هزار نفر فراتر رفته است.
جهان،كرونا،نفر،آماري،ويروس،پايگاه،بيماري

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پایگاه آماری Worldometer با استناد به آمارهای رسمی منتشر شده از دولت‌ها اعلام کرد که تعداد قربانیان ویروس کرونا (بیماری کووید‌ــ‌19) در جهان، شنبه شب به‌وقت تهران از مرز 400 هزار نفر عبور کرده است.
بر اساس آمارهای رسمی که پایگاه آماری Worldometer از ابتدای شیوع ویروس کرونا در جهان با استناد به گزارش‌های آماری نهادهای دولتی در کشورهای مختلف جهان به‌طور مستمر اقدام به روزآمدسازی و انتشار آنها کرده است، آمریکا با بیش از 111 هزار مورد مورد مرگ‌ومیر بر اثر ابتلا به کرونا،‌ با اختلاف بسیار فاحشی نسبت به کشور دوم (انگلیس با بیش از 40 هزار مورد مرگ‌ومیر) رتبه اول جهان را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
آمارهای منتشر شده در پایگاه Worldometer حاکی از این است که قاره اروپا با بیش از 178 هزار مورد مرگ‌ومیر بر اثر کرونا، در این زمینه بالاتر از همه قاره‌های جهان قرار گرفته است.
در واقع بیش از 44 درصد از قربانیان کرونا در جهان ساکن کشورهای اروپایی بوده‌اند.
پایگاه آماری Worldometer شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان را نیز بیش از 6.9 میلیون نفر اعلام کرده است که انتظار می‌رود این رقم ظرف 24 ساعت آینده از 7 میلیون نفر عبور کند.
آمریکا با ثبت نزدیک به 2 میلیون مورد ابتلا به کرونا، از این لحاظ در جهان رکورددار است.
تاکنون حدود 3.4 میلیون نفر از مبتلایان به کرونا در سراسر جهان سلامتی خود را بازیافته‌اند و اقدامات مراقبتی و درمانی برای 3.1 میلیون نفر دیگر همچنان در جریان است.
بیماری ناشی از ویروس کرونا یعنی بیماری «کووید‌ــ‌19» که سازمان بهداشت جهانی (WHO) آن را بیماری همه‌گیر جهانی اعلام کرده است،‌ تاکنون در بیش از 210 کشور و قلمرو از قاره‌های مختلف جهان شیوع یافته است.
انتهای پیام/.