خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین واکنش الکاظمی به رای اعتماد وزیران کابینه

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 17 خرداد 1399 - 18:44
نخست وزیر عراق به رای اعتماد امروز مجلس به نامزدهای تصدی پست های باقیمانده دولت خودش واکنش نشان داد.
اعتماد،راي،مصطفي،نمايندگان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در توییت خود نوشت: تکمیل کابینه با رای اعتماد مجلس به نامزدهایی که معرفی کردیم، انگیزه بیشتری برای اجرای برنامه دولت است.
وی افزود: این رای اعتماد انگیزه‌ای برای عمل به امور مرحله کنونی و پایبندی به وعده ما به ملت خودمان است که منتظر عمل هستند و نه صرفا حرف.
الکاظمی گفت: از مجلس نمایندگان برای اعتماد دوباره به دولت تشکر می‌کنم.
این مسیر آغاز جدیدی است که این خط را با قاطعیت و ثبات دنبال خواهیم کرد.‎
نمایندگان پارلمان عراق در جلسه امروز خود به هر 7 وزیر پیشنهادی مصطفی الکاظمی برای تصدی وزارتخانه‌های باقیمانده رای اعتماد دادند.
انتهای پیام/