سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1399 - 18:11
یاسوج- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۱۶ مورد جدید بیمار مبتلا به کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شدند.
بيمار،شهرستان،مرد،كرونا،ابتلاء

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدان‌پناه بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۱۸۸ آزمایش انجام شده توسط آزمایشگاه مواکولی یاسوج، ۱۶ مورد جدید ابتلاء به کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شد.
وی بیان کرد: با احتساب موارد جدید، شمار مبتلا یان به کرونا در این استان به ۸۱۹ نفر رسید.
یردان‌پناه با بیان اینکه ابتلاء به کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد در حال افزایش است و مردم باید پروتکل‌های بهداشتی را همانند گذشته رعایت کنند، گفت: در مجموع از این تعداد بیمار جدید، یک بیمار مرد در شهرستان گچساران، ۹ بیمار مرد و سه بیمار زن در شهرستان بویراحمد، یک بیمار مرد و یک بیمار زن در شهرستان بهمئی و یک بیمار مرد در شهرستان لنده شناسایی شد.
وی اظهار کرد: ۱۰ بیمار سابقه تماس با موارد افراد دارای آزمایش با نتیجه مثبت بیماری را داشتند و ۲ بیمار در روزهای گذشته به اهواز و بهبهان سفر کرده و چهار بیمار نیز سابقه تماس با موارد مثبت ابتلاء را ندارند.
یزدان‌پناه تصریح کرد: این بیماری ضعیف نشده و با گرمای هوا نیز از بین نمی‌رود و مردم باید از اجتماعات دور بوده و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند.