خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام نتایج نهایی رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری تا پایان خرداد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 17 خرداد 1399 - 16:19
دبیرچهارمین دوره کمیته رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری از اعلام نهایی نتایج رتبه‌بندی تا پایان ماه جاری خبر داد.
خبري،دوره،كشور،ارزيابي،كميته،فرمهاي،ارسال،فرجادي

سید محسن فرجادی، دبیرچهارمین دوره کمیته رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری و رئیس اداره نظارت بر خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری معاون مطبوعاتی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ درباره چهارمین دوره رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری سراسر کشور توضیح داد: پروسه اجرای دوره چهارم رتبه‌بندی از خرداد سال گذشته آغاز شد و بعد از بازبینی شاخص‌ها و نظرخواهی از تعدادی از مدیران مسئول پایگاه‌های خبری که دوره گذشته در طرح رتبه‌بندی شرکت کرده‌بودند، شاخص‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در فروردین‌ماه سال قبل فراخوان شرکت در دوره چهارم رتبه‌بندی منتشر شد و تا 10 اردیبهشت رسانه‌ها فرصت داشتند تا فرم‌های خود اظهاری خودشان را به دبیرخانه کمیته رتبه‌بندی ارسال کنند.
فرجادی گفت: بعد از اتمام فرصت ارسال فرمهای خود اظهاری، فرآیند دسته‌بندی، ارزیابی و استخراج فرمهای خوداظهاری آغاز شده و در حال حاضر تقریبا ارزیابی‌های مقدماتی این فرمها انجام شده‌است.
دبیر چهارمین دوره کمیته رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری خاطرنشان کرد: اعضای کمیته‌ رتبه‌بندی و اعضای دبیرخانه در حال ارزیابی و راستی‌آزمایی بخش اصلی فرمهای خوداظهاری هستند.
در این مرحله نتایج اولیه در کمیته رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری ارزیابی و برای مدیران مسئول پایگاه‌های خبری ارسال می‌شود تا اگر اعتراضی داشتند بازبینی مجدد صورت گرفته و نتیجه نهایی تا قبل از تابستان امسال اعلام شود.
وی درباره اهداف اصلی برگزاری دوره‌های رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری تصریح کرد: طرح رتبه‌بندی با هدف ارزیابی کیفی و کمی عملکرد پایگاه‌های خبری در کشور انجام می‌شود.
رئیس اداره نظارت بر خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری معاون مطبوعاتی کشور گفت: ما 3 هزار و 725 پایگاه‌ خبری فعال و دارای مجوز در کشور داریم که با مجوز در حال فعالیتند و این تعداد مدعی این هستند که رسانه‌های فعال و تأثیرگذاری‌اند.
وی افزود: رتبه‌بندی این امکان را به ما می‌دهد که بتوانیم یک نمای کلی از عملکرد پایگاه‌های خبری بدست بیاوریم و نقاط ضعف و قوت آنها را شناسایی کنیم تا در سیاستگذاری‌هایمان از این اطلاعات استفاده کافی را داشته باشیم.
انتهای پیام/