موج دوم کرونا در کرمانشاه آغاز شده است
کرمانشاه_ استاندار کرمانشاه با اشاره به آغاز موج دوم کرونا در استان گفت: اگر مردم رعایت نکنند احتمال میرود خسارت ما از پیک اول بسیار سنگینتر باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز شنبه در شورای اداری استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اعلام اینکه استان وارد پیک دوم کرونا شده است، گفت: بحران کرونا جدی است و احتمال میرود خسارت ما از پیک اول بسیار سنگینتر باشد.
استاندار کرمانشاه مشارکت مردم در رعایت توصیههای بهداشتی جهت کنترل و مهار بیماری کرونا را ضروری دانست و افزود: مردم باید بتوانند همانطور که در پیک اول با جدیت بیماری را مدیریت کردند با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این پیک دوم نیز همراهی لازم را داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: بیماری ناشناخته است و قابل پیشبینی نیست و هر روز شرایط جدیدی را به وجود میآورند لذا تنها راه مقابله با آن مدیریت این بیماری است.
بازوند بیان داشت: در پیک دوم تختهای بستری ما امروز به ۲۵۶ مورد رسیده است به همین منظور مصوبات جدیدی را اخذ کردیم که شاید برای مردم و برخی از صنوف خوشایند نباشد.
تعطیلی یک هفتهای بازارچه جوانرود از فردا
استاندار کرمانشاه به تعطیلی یک هفتهای بازارچه جوانرود از فردا اشاره کرد و گفت: همچنین از امروز استودیو سلامت راه اندازی خواهد شد تا اطلاع رسانی لازم را به مردم داشته باشیم.
وی اظهار داشت: مدیران دستگاههای مختلف میتوانند به کارکنانی که سن آنها بالا است و یا بیماریهای خاص دارند اجازه فعالیت به صورت دورکاری بدهند.
مدیر ارشد استان رزمایش همدلی و مواسات را که به دنبال بیانات رهبر فرزانه انقلاب راه اندازی شد بسیار مؤثر دانست و گفت: در این رزمایش سپاه، ارتش، گروههای جهادی، کمیته امداد، و… با وفاق ملی پای کار آمدند و در این راستا مردم استان توانستند ۱۰۰ میلیارد تومان کمک کنند و این یک نقطه قوت است.
وی در بخش دیگری از سخنانش سال جهش تولید را یک راهبردی اساسی عنوان کرد و بیان داشت: برای رسیدن به جهش تولید ابزاری نیاز است و مدیران دستگاههای مختلف باید تسهیل گری کنند و در کمترین مدت کار سرمایه گذاران و کارآفرینان راه بیندازند تا جهش تولید محقق شود.
بازوند گفت: سیستم بانکی باید بروکراسی سخت را در سال جهش تولید کنار بگذارند تا بتوانیم با جذب سرمایه گذاری سرمایه وارد استان کنیم.
استاندار کرمانشاه به خسارت ناشی از کرونا به اقتصاد استان اشاره کرد و گفت: برآورد ما برای امسال برای جبران این خسارت سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی است که توسط بخش خصوصی صورت میگیرد.
بازوند اشاره به کشت برنج در استان داشت و اظهار داشت: در این شرایط سخت اقتصادی که بر استانحاکم است اگر با کشت برنج وضعیت مردم بهبود مییابد جلوگیری از این کار معنا ندارد.
وی خاطر نشان کرد: همانطور که در استانهای دیگر از جمله خوزستان در ۱۴۵ هزار هکتار کشت برنج صورت میگیرد فرمانداران ما نیز باید شرایطی فراهم کنند که کشاورزان بتوانند به کشت برنج مشغول شوند و در این راه سخت گیری نکنند.
مدیر ارشد استان بیان داشت: در خصوص مانده اعتبارات، دستگاهها باید توجه داشته باشند که اگر نتوانند اعتبارات را جذب کنند جهت جلوگیری از برگشت اعتبار به خزانه مجبوریم آن را بین دستگاههای دیگر جابجا کنیم.
بازوند در ادامه پروژه گرمسیری را یکی از طرحهای بزرگ استان عنوان کرد و بیان داشت: تا پایان امسال تکلیف پروژه گرمسیری در استان کرمانشاه وارد فاز اول نهایی خواهد شد.
وی افزود: بر این اساس قرار است در این مرحله ۲۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آبی شود که تا این لحظه ۸ هزار هکتار آن آماده شده است و به مرور مابقی آن نیز آماده خواهد شد.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه تا استان ایلام ۳ هزار میلیارد تومان دیگر نیاز است که امسال به این منظور ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که تا کنون ۳۱۰ میلیارد تومان آن ابلاغ و هزینه شده است.
وی خاطر نشان کرد: برای جبران خسارت اقتصادی ناشی از کرونا ۶۸۰ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است که واحدهای خسارت دیده با شرایط آسان ۲ ماه فرصت دارند این مبلغ را جذب کنند.