سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع 27 نقطه حادثه‌خیز چهارمحال و بختیاری مصوب شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1399 - 13:17
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، گفت: رفع نقاط حادثه‌خیز در ۲۷ نقطه استان با اولویت و بر اساس برنامه زمانبندی پیگیری می‌شود.
بختياري،نقاط،نقطه

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، گفت: رفع نقاط حادثه‌خیز در ۲۷ نقطه استان با اولویت و بر اساس برنامه زمانبندی پیگیری می‌شود.
عزیزالله روشن در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص نقاط حادثه‌خیز چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۴۹ نقطه حادثه‌خیز در استان شناسایی شده است، اظهار کرد: سال گذشته رفع نقاط حادثه‌خیز در ۲۹ نقطه استان مصوب شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در سال گذشته ۶ نقطه حادثه‌خیز در استان ایمن‌سازی شد، افزود: رفع نقاط حادثه‌خیز در ۲۷ نقطه استان با اولویت و بر اساس برنامه زمانبندی پیگیری می‌شود.
وی در پایان یادآور شد: تاکنون میزان اعتبار لازم برای رفع نقاط حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری اعلام نشده است.
انتهای پیام