خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشت مکانیزه برنج در ۹۲ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 17 خرداد 1399 - 12:45
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از کشت مکانیزه برنج در ۹۲ هزار و ۴۵۸ هکتار از شالیزارهای استان تاکنون خبر داد.
هكتار،استان،مازندران،كشاورزي،شاليزارهاي

ایسنا/مازندران معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از کشت مکانیزه برنج در ۹۲ هزار و ۴۵۸ هکتار از شالیزارهای استان تاکنون خبر داد.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، مجید بهادری با اشاره به اینکه تاکنون کشت برنج در ۱۹۹ هزار و ۶۲۸ هکتار از اراضی شالیزاری استان مازندران انجام شد، گفت: ۹۲ هزار و ۴۵۸ هکتار از این اراضی به روش مکانیزه و مابقی به صورت سنتی بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۱۵۶ هزار و ۲۱۱ هکتار از این اراضی ارقام محلی و ۴۳ هزار و ۴۱۷ هکتار ارقام اصلاح شده، کشت شد، ادامه داد: تاکنون ۱۴ هزار و ۸۱۲ هکتار از شالیزارهای استان تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفت.
وی با اشاره به مبارزه ۳۱۲ هزار هکتاری علفهای هرز در مزارع شالیزاری استان، افزود: تاکنون مبارزه با ساقه خوار برنج در ۴ هزار و ۵۰ هکتارو بلاست برگ در ۲ هزار و ۷۵۰ هکتار از شالیزارهای استان انجام شد.
بهادری با بیان اینکه ۸۶۶ تن بذر گواهی شده از ارقام اصلاح شده محلی و پرمحصول بین کشاورزان استان توزیع و در شالیزارها مورد مصرف قرار گرفت، گفت: تاکنون ۴۵ هزار و ۹۱۴ تن کود شیمیایی در مزارع استان مصرف شد.
انتهای پیام