خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح اولین شهرک تولید مواد موثره دارویی در خاورمیانه

مهر | سلامت و پزشکی | شنبه، 17 خرداد 1399 - 09:36
فاز اول نخستین شهرک تولید مواد موثره دارویی در خاورمیانه با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و ارتباط ویدئویی با وزیر بهداشت، در اراک افتتاح می شود.
توليد،فاز،دارو،خاورميانه،محصولات

به گزارش خبرگزاری مهر، فاز اول نخستین شهرک مواد موثره دارویی در خاورمیانه با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و ارتباط ویدئویی با وزیر بهداشت، در اراک افتتاح می‌شود.
شرکت صنایع شیمیایی «کیمیاگران امروز» پیشرو در تولید محصولات اتوکسیله و پروپوکسیله در منطقه خاورمیانه با ربع قرن تجربه در حوزه تولید دارو و با هدف افزایش تنوع محصولات خود، در سال جهش تولید و در راستای تلاش برای خودکفایی کشور و صرفه‌جویی ارزی، فاز اول کارخانه خط تولید استامینوفن را با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به میزان پنج میلیون دلار راه‌اندازی می‌کند.
فروش سالانه این محصول حدود ۲۶۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.