ارز دارو در سال ٩٨ چقدر است؟
نمکی گفت: قرار ما این نیست برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی ارز آزاد استفاده کنیم.

در مراسم توانمندی صنعت داروسازی مطرح شد؛
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان افزایش قیمت دارو به شکل غیرمنتظرهای نخواهیم داشت و مطابق همان شیب همیشگی افزایش قیمت سالانه اتفاق میافتد و این شیب افزایش قیمت باید به شکلی تنظیم شود که به صنعتگران داروسازی فشار وارد نشود.
به گزارش خبرنگار، سعید نمکی وزیر بهداشت در حاشیه مراسم توانمندی صنعت داروسازی در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران که با معرفی ١٢٠ داروی تولید داخل در هتل المپیک تهران برگزار شد، درباره افزایش قیمت دارو اظهار کرد: در سال آیندهبه شکل غیرمنتظرهای نخواهیم داشت و مطابق همان شیب همیشگی افزایش قیمت سالانه اتفاق میافتد و این شیب افزایش قیمت باید به شکلی تنظیم شود که به صنعتگران داروسازی فشار وارد نشود.
وی در پاسخ به سوالی درباره ارز دارو و تجهیزات پزشکی در سال ٩٨ گفت: قرار ما این نیست برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی ارز آزاد استفاده کنیم و خبر استفاده نکردن از ارز ۴٢٠٠ تومانی را برای کالاهای اساسی را نشنیدهام.
مشکل حادی برای تامین دارو نداریم
نمکی با بیان اینکه برای تامین دارو فعلا مشکل حادی نداریم، اظهار کرد: با برنامه ریزیهایی انجام شده به کمک تولیدکنندگان و واردکنندگانی که داروهای اساسی را تولید و وارد میکنند، تاکنون هیچ خبری از کمبود دارو وجود ندارد.
وی تصریح کرد: باید به صنعتگران داخلی دارو کمک کنیم تا پول مواد تولید شده را در اسرع وقت دریافت کنند، به علت چرخه معیوب پول در نظام بیمهای و تاخیر در پرداخت پول داروخانهها، این نقص وجود دارد و به دنبال اصلاح این چرخه هستیم.
نمکی گفت: از طرفی در قیمت دارو نیز مشکل وجود دارد که روی آن کار میکنیم تا قیمت تمام شده دارو بدست بیاید و طوری قیمتگذاری کنیم که به بیمار و تولیدکننده دارو فشاری وارد نشود.
باید با تسهیلات ارزان قیمت بانکی به تولیدکنندگان کمک کنیم
وزیر بهداشت تصریح کرد: از طریق تسهیلات ارزان قیمت بانکی باید به تولیدکنندگان کمک کنیم، همچنین باید فرآیندی در نظر بگیریم تا قیمت تمام شده دارو کاهش پیدا کند.
نمکی تاکید کرد: هر تعهدی انجام بدهیم پای آن میایستیم و راهکارهایی اتخاذ میکنیم که به مردم فشار وارد نشود.
انتهای پیام/