خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان پیشکسوت میدان را برای جوانان انقلابی خالی کنند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 16 خرداد 1399 - 15:59
امام جمعه اسالم، با بیان اینکه جوانان دیروز تکلیف خود را ادا کرده اند، گفت: از مسئولان پیشکسوت می خواهیم میدان را برای جوانان انقلابی خالی کنند تا گام دوم انقلاب با نشاط و شتاب برداشته شود.
جوانان،امام،اسالم،جمعه،زيست،محيط،انقلاب،انقلابي،تكليف،ديني،اشاره

ایسنا/گیلان امام جمعه اسالم، با بیان اینکه جوانان دیروز تکلیف خود را ادا کرده اند، گفت: از مسئولان پیشکسوت می خواهیم میدان را برای جوانان انقلابی خالی کنند تا گام دوم انقلاب با نشاط و شتاب برداشته شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد باقری ارومی در خطبه های نماز جمعه شهر اسالم، با اشاره به اهمیت و ضرورت فراگیری علوم دینی و نشر احکام و معارف دینی به عنوان یک نیاز ذاتی و فطری بشر، اظهار کرد: جوانان با استعداد و علاقمند برای تحصیل علوم دینی به حوزه های علمیه وارد شوند.
وی به تقارن ۱۶ خردادماه با روز جهانی محیط زیست اشاره کرد و گفت: جهان پیرامون ما و امکانات طبیعی آن نعمت های الهی محسوب می شوند.
امام جمعه اسالم، از گردشگران خواست حداقل با جمع کردن زباله های خود جلوی آلودگی محیط زیست را بگیرند و گفت: محیط زیست فقط به انسان های این دوران تعلق ندارد و علاوه بر اینکه موجودات دیگر هم حق حیات در آن دارند، فرزندان و نسل های آینده ما نیز در آن سهیم هستند و ما باید با حفظ محیط زیست این امانت را به سلامت به آنها برسانیم.
باقری، با اشاره به آغاز رسمی مجلس یازدهم، تصریح کرد: تقارن آغاز به کار مجلس شورای اسلامی با ایام ارتحال حضرت امام و قیام ۱۵ خرداد ما را متوجه این امر می کند که باید در مسیر امام و شهدا حرکت کنیم.
وی یکی از ویژگی های بارز حضرت امام خمینی(ره) را که برگرفته از سیره پیامبر(ص) بود، اعتماد به جوانان و میدان دادن به نیروهای انقلابی و بااراده و دلسوز دانست و تصریح کرد: امام راحل با جوانان انقلاب کرد و با همان جوانان سپاه و ارگان های مختلف انقلاب را تشکیل داد.
در مکتب امام جوانان ۲۰ ساله نیز فرمانده می شدند و جنگ را اداره می کردند.
امام جمعه اسالم، با بیان اینکه امروز باید راه امام و آرمان امام را احیا کنیم، گفت: جوانان دیروز تکلیف خود را ادا کرده اند و تکلیف امروز رها کردن پست ها و ایجاد فرصت برای جوانان تازه نفس است لذا از مسئولان پیشکسوت می خواهیم میدان را برای جوانان انقلابی خالی کنند تا گام دوم انقلاب با نشاط و شتاب برداشته شود.
انتهای پیام