خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ففرانسه بازهم خواستار آزادی «فریبا عادلخواه» شد

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 16 خرداد 1399 - 14:40
وزیر امور خارجه فرانسه امروز جمعه بار دیگر از تهران خواست تا «فریبا عادلخواه» را که به اتهام تلاش علیه امنیت ملی در ایران محاکمه و زندانی شده است را آزاد کند.
فرانسه،ايران،فريبا،زنداني،سياسي،اتهام

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه، امروز جمعه با صدور بیانیه ای خواسته خود از تهران برای آزادی فریبا عادلخواه که یک شهروند دو تابعیتی فرانسوی -ایرانی است و به اتهام تلاش علیه امنیت ملی در ایران زندانی شده است را تکرارا کرد.
لودریان در بیانیه خود آورده است: امروز من یکبار دیگر به صورت رسمی از طرف فرانسه می خواهم که ایران خانم عادلخواه را آزاد کند.
ادامه این وضعیت تاثیری منفی بر روابط دو جانبه فرانسه و ایران داشته و فقط منجر به کاهش اعتماد میان دو کشور می شود.
در تاریخ ششم خرداد نیز وزیر خارجه فرانسه با بیان اینکه زندانی شدن فریبا عادلخواه جنبه‌های سیاسی داشته، عنوان کرده بود که با انجام این کار رابطه فرانسه با ایران دشوارتر شده است.
لودریان در ادامه مدعی شده بود: زندانی شدن عادلخواه هیچ پایه و اساس جدی نداشته و با انگیزه‌های سیاسی انجام شد.
بر همین اساس ما قویاً از مقامات ایرانی می‌خواهیم که بدون درنگ فریبا عادلخواه را آزاد کنند.
این تصمیم، روابط ما با مقامات ایرانی را خیلی سخت‌تر کرده است.
فریبا عادلخواه، پژوهشگر موسسه مطالعات سیاسی پاریس (سیانس پو)، در یکی از سفرهای خود به ایران به اتهام جاسوسی بازداشت و بعد از محاکمه به شش سال زندان محکوم شد.