سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کورسوی امید کاپیتان تیم ملی تکواندو برای حضور در المپیک

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 16 خرداد 1399 - 14:08
سجاد مردانی در یک صورت می‌تواند سهمیه المپیک توکیو را به دست بیاورد.
المپيك،مرداني،ششم،رنكينگ،سجاد،رتبه،ملي،تيم،تكواندو

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سجاد مردانی کاپیتان تیم ملی تکواندوی ایران به دلیل قرار نگرفتن در رتبه یک تا ششم وزن ۸۰+ کیلوگرم، نتوانست به المپیک توکیو برسد.
مردانی در آخرین رنکینگ با فاصله تقریبا ۲ و ۳ امتیازی امتیازی با نفر ششم و هفتم، در رتبه هشتم ایستاده است و از آنجایی که تنها یک مسابقه تکواندو در قهرمانی آسیا باقی مانده است، شانس کاپیتان تیم ملی برای حضور پیدا کردن در المپیک بسیار پایین آمده است.
بررسی‌های آماری درباره عملکرد مردانی نشان می‌دهد که او در سال ۲۰۱۹ مجموعا در ۱۱ رویداد مختلف (۴ تورنمنت، ۴ گرند پری، یک قهرمانی جهان و ۲ گرند اسلم) شرکت کرده است و از مجموع ۴۰ امتیاز ممکن مسابقات ۲۳/۲ امتیاز را کسب کرد و البته در ۲ تورنمنت G۲ یونیورسیاد دانشجویان و سیزم نیز غایب بود.
با این حال کادر فنی تیم ملی تکواندو از جمله فریبرز عسکری سرمربی تیم ملی بر این باور است که سجاد در یک صورت می‌تواند به توکیو برسد و آن هم این است که سهمیه آوران المپیک که در رتبه‌های ۱ تا ششم رنکینگ وزن ۸۰+ کیلوگرم هستند، باید به یک دلیلی به المپیک نرسند تا سجاد با رد کردن نفر ششم و هفتم که البته شانس بسیار کمی است، به المپیک برسد.
پیش از این رنکینگ مردانی در رتبه هفتم جهان قرار گرفته بود و باز هم شانس داشت تا با این چینش به المپیک راه پیدا کند.
عسکری در این باره گفت: سهمیه سوم منوط بر آن است که یکی از شش نفر بالای جدول رنکینگ انصراف دهد یا اتفاقی مانند مصدومیت برایش رخ دهد که در این صورت راه برای نفرات بالای رتبه ششم مانند سجاد مردانی باز خواهد شد.
بیشتر بخوانید: برگزاری رقابت‌های تکواندو بانوان در ۲ سطح لیگ برتر و دسته یک
انتهای پیام/