خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امارات میزبانی لیگ قهرمانان آسیا نیست

مشرق | ورزشی | جمعه، 16 خرداد 1399 - 12:40
برخلاف برخی گزارش‌ها، امارات خواهان میزبانی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به صورت متمرکز نیست.
ميزباني،مسابقات،آسيا،امارات،ليگ،قهرمانان،باقيمانده

به گزارش مشرق، در یکی، دو روز گذشته برخی منابع خبری قاره آسیا از جمله روزنامه الریاضیه عربستان گزارش کردند کشورهای ازبکستان و امارات با قطر برای میزبانی مسابقات باقیمانده لیگ قهرمانان آسیا به صورت تجمیعی رقابت می کنند، اما امروز «عبداله النجیبی» که مسئول برگزاری مسابقات لیگ امارات و عضو کمیته مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است، ‌منکر علاقمندی کشورش برای میزبانی مسابقات شد.
وی به خبرنگار روزنامه الشرق الاوسط گفت موضوع میزبانی توسط امارات نه در آخرین جلسه ویدیوکنفرانسی چهارشنبه و نه در گذشته، مطرح نشده است.
این مقام افزود در هیچ مقطعی امارات درخواستی رسمی برای میزبانی این بازی‌ها نداشته است.
این واکنش در حالی است که برخی رسانه ها از شهر دبی، به عنوان میزبان احتمالی برخی مسابقات باقیمانده لیگ قهرمانان آسیا در شهریور ماه یاد کردند.
اما مقام فوق اظهار داشت با توجه به گرمای وحشتناک در شهریور در کشورش،‌چنین امکانی وجود ندارد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد در تاریخ 26 خرداد در مورد برگزاری مسابقات به صورت متمرکز تصمیم گیری کند.
تحت این شرایطAFC میزبانی را به کشوری خواهد داد که از ورزشگاه‌های مدرن با امکانات تهویه بالای هوا برخوردار باشند.
بر همین اساس قطر و ازبکستان هم اکنون به عنوان دو گزینه میزبانی مطرح هستند.