پروسه طولانی پاسخگویی به استعلامات سرمایهگذاری/ مدیران توسعهگرا بهکار گرفته شوند
گروه استانها- خبرگزاری تسنیم آخرین اخبار استان کردستان را در قالب یک بسته خبری در اختیار مخاطبان قرار میدهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در بسته خبری پیشِرو بخشی از اخبار گوشه و کنار استان کردستان گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.
خالد جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در جلسه مرکز خدمات سرمایهگذاری که در محل این مرکز برگزار شد، با بیان اینکه زمان پاسخگویی به استعلامات سرمایهگذاری در استان به هیچ عنوان رضایتبخش نیست اما امکان اصلاح این روند وجود دارد؛ اظهار داشت: طبق قوانین کشور و دستور استاندار زمان پاسخگویی به استعلامات توسط دستگاههای اجرایی باید به حداکثر هفت روز کاری کاهش یابد، بنابراین ضروریست کلیه دستگاههای اجرایی با اتخاذ ساز و کار مناسب، فرایندهای داخلی خود را به گونهای اصلاح کرده که پاسخ مقتضی در زمان مقرر ارائه شود.
وی افزود: در صورت عدم امکان پاسخگویی استعلامات ظرف مدت هفت روز، دستگاهها باید با ارائه اسناد و مدارک قانونی به مرکز خدمات سرمایهگذاری، راهکارهای کاهش زمان را ارئه دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از دستگاههای اجرایی که به هر دلیلی از سامانه مرکز سرمایهگذاری بهرهبرداری نمیکنند، خواست هر چه سریعتر نسبت به بارگذاری فرایندها و بهرهبرداری از سامانه اقدام کنند.
وی با اشاره به مکاتبات دستگاههای نظارتی و هیئت دولت در خصوص اطاله پاسخگویی به سرمایهگذاران در استان، گفت: یکی از دلایل عمده پایین بودن درآمد سرانه کردستان نسبت به کشور، وضعیت نامناسب سرمایهگذاری در استان است.
وی یکی از علل اصلی پایین بودن میزان سرمایهگذاری در استان را «عدم توسعه یافتگی» در ادارات و تفکر حاکم بر آنها خواند و خواستار افزایش همت و جسارت مدیران در پیشبرد امور سرمایهگذاری شد و افزود: از دستگاههای نظارتی انتظار حمایت و تسهیلگری داریم.
وی با اشاره به گزارش مرکز استراتژیک، تاکید کرد: ضروریست جهت بهبود فضای کسب و کار در استان، مدیران توسعهگرا به کار گرفته شوند.
جعفری در بخش دیگری از سخنان خود به گزارش بانک جهانی مبنی بر رتبه 128 ایران در سهولت سرمایهگذاری در میان 190 کشور، اشاره و خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات موجود، نظارت بسیار شدید اولیه در زمان صدور مجوزهاست که این نظارت باید به مراحل انتهایی اجرای طرحها منقل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از عدم حضور برخی مدیران در جلسه گلایه و یادآور شد: مدیری که در جریان ریز امور قرار نگیرد، قدرت تصمیمگیری کمتری خواهد داشت.
هشدارهای پلیسی به شهروندان
سرهنگ عبدالله فاتحی، رئیس پلیس آگاهی استان کردستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم هشدارهایی را پیرامون پیشگیری از سرقت هنگام خرید در مراکز فروش به شهروندان ارائه کرد.
وی با تاکید بر اینکه شهروندان در اماکن پرتردد مراقب تماس بدنی افراد ناشناس با خود باشند؛ افزود: هرگزاز افراد ناشناس نوشیدنس و مواد غذایس قبول نکنید.
رئیس پلیس آگاهی استان کردستان با بیان اینکه شهروندان باید مراقب افرادهایی که تحت عنوان مامور، قصد کنترل چکپول و اشیاء خریداری شده را دارند، باشند، تصریح کرد: در فروشگاههایی که امکان پرداخت الکترونیکی وجود دارد، از دادن اطلاعات کارت خود به فروشنده خودداری و شخصاً رمز عبور و مبلغ پرداختی را وارد کنید.
سرهنگ فاتحی تاکید کرد: کیفتان را نزدیک به بدنتان و یا در دستی که آزاد است، نگه دارید.
50 هزار تن توتفرنگی در استان کردستان تولید میشود
فرید سپری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از پیشبینی برداشت و تولید 50 هزار تن توت فرنگی از 3 هزار و 400 هکتار از اراضی استان کردستان خبر داد.
وی با بیان اینکه استان کردستان با تولید بیش از 50 هزار تن توتفرنگی در سال، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: 80 درصد از توتفرنگی کشور در کردستان تولید میشود و در تمام کشور، توت فرنگی را با نام این سرزمین میشناسند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه عمده توتفرنگیهای تولیدی مربوط به شهرستان سنندج با 63 درصد سطح زیرکشت و 55 درصد از کل تولید استان است، خاطرنشان کرد: شهرستانهای کامیاران، مریوان و سروآباد بهترتیب در جایگاههای بعدی تولید این محصول قرار دارند.
سپری گفت: در حال حاضر 13 هزار خانوار با 17 هزار نفر بهرهبردار در زمینه تولید طلای سرخ در این استان فعالیت کرده و برای خود و جوانان و خانوادههای دیگر اشتغال ایجاد کردهاند.
انتهای پیام/486/ش