سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهادگران اردبیل آستین همت بالا زدند / اجرای طرح توزیع نان صلواتی در 114 نانوایی

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 15 خرداد 1399 - 11:54
رئیس مجمع جهادگران استان اردبیل گفت: در راستای گرامی‌داشت سالروز رحلت امام خمینی(ره) طرح نان صلواتی در 114 نانوایی استان اجرا می‌شود.
استان،توزيع،امام،جهادي،ارتحال،رزمايش،اقلام،اردبيل

مهدی اصلانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل با اشاره به اجرای طرح توزیع نان صلواتی در راستای رزمایش مواسات به‌مناسبت سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی اظهار داشت: این طرح با مشارکت جمعی از خیرین، نیکوکاران، بسیج سازندگی، مجمع جهادگران و نواحی سپاه و بسیج سطح استان در مناطق مختلف استان اردبیل به‌ویژه محلات کم‌برخوردار اجرا خواهد شد.
اصلانی از توزیع اقلام بهداشتی در بین مردم خبر داد و تصریح کرد: گروه‌های جهادی همان‌طور که از بدو شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه تلاش دارند، در ایام ارتحال امام خمینی(ره) نیز در تمامی برنامه‌ها و مراسم‌ها نسبت به توزیع اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی‌‌کننده و همچنین گندزدایی محل‌های مورد نظر اقدام خواهند کرد.
رئیس مجمع جهادگران استان اردبیل اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ثمره خون شهدا دانست و بیان کرد: گروه‌های جهادی استان در سی‌ویکمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل(ره) با آرمان‌های امام بزرگوار تجدید میثاق کرده و همچنان راه امام بزرگوار و شهدای انقلاب را ادامه می‌دهند.
وی در ادامه با تاکید بر تداوم رزمایش مواسات و کمک مومنانه در سطح استان اظهار کرد: همچنین در این ایام گروه‌های جهادی دست به دست هم داده‌اند تا با توزیع اقلام غذایی و بسته‌های معیشتی در قالب رزمایش بزرگ کمک مومنانه گوشه‌هایی از مشکلات مردم را بکاهند.
انتهای پیام/‌146/ش