خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«نجلا» به زودی کلید می‌خورد/ امیرجهانی و حمزه برای محرم می‌نویسند

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 15 خرداد 1399 - 11:41
«نجلا» به کارگردانی خیرالله تقیانی پور از نیمه دوم خرداد ماه تصویربرداری می‌شود.
سريال،فيلمنامه،شبكه،اميرجهاني،حمزه،كنندگي

با هدف پخش از شبکه سه؛
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، «نجلا» عنوان سریالی است به نویسندگی سید حسین امیرجهانی و مهدی حمزه که این روز‌ها آخرین مراحل نگارش فیلمنامه آن سپری می‌شود و از نیمه دوم خرداد ماه تصویربرداری آن کلید می‌خورد.
لوکیشن‌های اصلی این سریال ۱۵ قسمتی که کارگردانی آن را خیرالله تقیانی پور بر عهده دارد، در تهران و آبادان است.
حسین امیرجهانی نگارش فیلمنامه سریال‌های پدر، حکایت‌های کمال، برسر دوراهی، چرخ فلک و پیکسل را در کارنامه کاری خود دارد و مهدی حمزه نیز پیش از این سریال های پرده نشین، دلدار، زیرهمکف و غیرعلنی را کار کرده است.
گفته می‌شود با وجود اینکه فیلمنامه این سریال ماجرایی عاشقانه و عاشورایی دارد، اما قصه‌ای پر تعلیق و پر کشمکش را که در سال ۵۸ می‌گذرد، روایت می‌کند.
تهیه کنندگی این سریال را که برای پخش از شبکه سه سیما آماده می‌شود، سعید سعدی به عهده دارد که این شب‌ها سریال «بچه مهندس۳» به تهیه کنندگی وی از شبکه دو سیما پخش می‌شود.
انتهای پیام/