خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقامات آمریکای لاتین ادامه تحریم‌های ظالمانه غرب علیه سوریه را محکوم کردند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 خرداد 1399 - 11:38
شخصیت‌های سیاسی و پارلمانی از آمریکای لاتین تحریم‌های اقتصادی قهرآمیز و یکجانبه غرب علیه سوریه را نقض آشکار قوانین و حقوق بین‌المللی برشمردند.
سوريه،اتحاديه،لغو،اقدامات،حقوق،رئيس،ظالمانه،بشر،اعمال،كرونا، ...

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در ادامه واکنش‌های بین‌المللی به اعمال تحریم‌های اقتصادی ظالمانه و یکجانبه کشور‌های غربی علیه سوریه برخی شخصیت‌های سیاسی و پارلمانی از آمریکای لاتین هم این گونه تحریم‌های قهرآمیز را جنایت علیه بشریت خواندند.
این شخصیت‌های سیاسی و پارلمانی تمدید تحریم‌هایی یکجانبه اتحادیه اروپا علیه سوریه با توجه به شیوع جهانی ویروس کرونا را محکوم کردند.
سناتور «فرانسیسکو شهوان» رئیس کمیته دوستی شیلی و سوریه در پارلمان شیلی در این باره به خبرگزاری سانا گفت: غربی‌ها درحالی تحریم‌های قهرآمیز و باطل علیه سوریه اعمال می‌کنند که مدعی حقوق بشر هستند، اما سیاست‌ها و رفتار آنان عکس این ادعا‌ها را ثابت می‌کند و نشان دهنده واقعیت سیاست‌های استعماری آنان است.
سناتور شهوان تاکید کرد تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه نقض آشکار حقوق بشر و تسلیم آن به خواسته‌ها و دیکته‌های آمریکاست.
این سناتور عضو پارلمان شیلی در ادامه لغو فوری این اقدامات را خواستار شد.
بیشتر بخوانید: سوریه ادامه تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد
از سوی دیگر «والیویا ویارئال سولر» رئیس سازمان دانشجویی منطقه آمریکای لاتین و دریای کارائیب تمدید اقدامات قهرآمیز و یکجانبه اتحادیه اروپا علیه سوریه به ویژه در سایه شیوع جهانی ویروس کرونا را اقدامی غیرمسئولانه و غیرانسانی خواند که باید لغو شود.
«پاتریسیا ویگاس مارین» رئیس شبکه رسانه‌ای تله سور در کاراکاس نیز تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه را موید ادعای بی اساس و دروغین اعضای آن درباره آزادی‌ها و حقوق بشر دانست.
«کندی مورالس» رئیس اتحادیه دانشجویان دانشگاه‌های ونزوئلا هم ضمن اعلام همبستگی گروه‌های دانشجویی ونزوئلا با دولت و ملت سوریه، اقدامات ظالمانه غرب علیه سوریه را جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت خواند و آن را به شدت محکوم کرد.
«گابریل اگیری» دبیرکل شورای بین المللی برای همبستگی و مبارزه برای صلح و آرامش در ونزوئلا نیز بر حمایت همه آزادگان جهان از سوریه تاکید کرد.
وی افزود تحریم‌های اقتصادی غرب علیه سوریه اقدامات استعماری جدید و نقض آشکار حقوق بشر است که نشان دهنده واقعیت کشور‌هایی است که رفتار و کردارشان عکس گفتارشان است.
در همین حال «لیسارا اولیویرو» رئیس کمیته دوستی کوبا و سوریه در پارلمان کوبا اقدامات ظالمانه علیه سوریه را محکوم کرد و لغو فوری این اقدامات در سایه شیوع ویروس کرونا را خواستار شد.
«خوزه انخل فرناندزکاستانیدا» رئیس اتحادیه دانشجویان کوبا هم لغو تحریم‌های ظالمانه علیه سوریه و مردم آن را نقض آشکار حقوق بشر خواند و خواستار لغو آن شد.
وی افزود اعمال چنین تحریم‌ها باعث تضعیف سوریه در دستیابی به مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی و درمانی می‌شود.
«رافائل لیل» مسئول روابط بین‌الملل در اتحادیه جوانان سوسیالیست برزیل هم گفت: با توجه به درخواست‌های جهانی برای لغو تحریم‌ها در سایه شیوع ویروس کرونا، اعمال چنین اقداماتی علیه سوریه به منزله نقض آشکار حقوق بین‌الملل است.
یک تحلیلگر سیاسی آرژانتینی هم گفت: چنین اقداماتی به منافع ملت سوریه صدمه می‌زند و باعث افزایش درد و رنج‌های آنان می‌شود.
این تحلیلگر سیاسی آرژانتینی اعمال چنین تحریم‌هایی علیه سوریه را بخشی از سیاست‌ها و دیکته‌های آمریکا دانست که می‌کوشد بر منطقه تحمیل کند.
انتهای پیام/