خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دردسر جدید پارس‌جنوبی/ شاگردان افاضلی در تهران زمین تمرین ندارند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 14 خرداد 1399 - 17:44
اردوی تیم فوتبال پارس‌جنوبی در جم رو به پایان است، اما پس از بازگشت به تهران آن‌ها مشکل جدید خواهند داشت.
جم،شهرستان،فوتبال،باشگاه،مشكلات،برگزار

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اردوی ۱۰ روزه تیم فوتبال پارس‌جنوبی پنجشنبه (فردا) در شهرستان جم به پایان می‌رسد.
با پایان این اردو، طبق برنامه شاگردان هومن افاضلی دوباره تمرینات خود را در تهران برگزار خواهند کرد.
اما مشکل جدید پارسی‌ها موضوع زمین تمرین است.
پیش از این مجموعه ورزشی بانک‌ ملی، محل تمرین پارس‌جنوبی محسوب می‌شد، اما بدهی جمی‌ها به این مجموعه ممکن است دردسر جدیدی برای یکی از تیم‌ها نفتی فوتبال ایران به وجود بیاورد.
بیشتر بخوانید: جلسه پارسی‌ها با فرماندار شهرستان جم
طی روز‌های گذشته جلسه‌ای بین سرمربی و سرپرست تیم فوتبال پارس‌جنوبی با فرماندار شهرستان جم برگزار شده و مشکلات این تیم به گوش مسئولان شهرستان جم رسیده است.
یکی دیگر از مشکلات عجیب پارسی‌ها غیبت سرپرست باشگاه در اردوی چند روزه شاگردان افاضلی در جم بوده است.
باید دید مشکلات مالی پارس‌جنوبی سرانجام به کجا ختم می‌شود.
بیشتر بخوانید: شکایت باشگاه پارس‌جنوبی از عضو ستاد مبارزه با کرونا در ورزش
پارس‌جنوبی از ۲۱ بازی برگزار شده خود در لیگ نوزدهم، با کسب ۲۰ امتیاز در جایگاه دوازدهم جدول قرار گرفته است.
انتهای پیام/