۳۰۳ کیلوگرم مواد مخدر در یزد کشف شد
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 14 خرداد 1399 - 16:35
یزد ـ فرمانده انتظامی استان از کشف ۳۰۳ کیلو مواد مخدر شامل ۲۹۸ کیلو تریاک، چهار کیلو هروئین و یک کیلو شیشه در یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عباسعلی بهدانی فرد اظهار داشت: مأموران مبارزه با مواد مخدر استان با انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی متوجه تردد قاچاقچیان با دو دستگاه خودرو سواری سمند در محورهای مواصلاتی یزد شدند.
وی با اشاره به تشکیل تیمهای عملیاتی و رصد دقیق و شناسایی خودروهای قاچاقچیان افزود: مأموران با برقراری ایست و بازرسی مقطعی در دو عملیات ضربتی در محور کرمان – یزد، خودروهای حامل مواد افیونی را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی استان یزد گفت: مأموران در بازرسی انجام شده، ۳۰۳ کیلوگرم مواد مخدر شامل ۲۹۸ کیلو تریاک، چهار کیلو هروئین و یک کیلو شیشه کشف کردند.
بهدانی فرد با بیان اینکه این مواد از جنوب کشور به مقصد استانهای شمالی بارگیری شده بود، افزود: در این زمینه هشت قاچاقچی دستگیر و به مقامات قضائی معرفی شدند.