پذیرش ۳۰ بیمار جدید مشکوک به کرونا در قم/ حال ۳۰ نفر وخیم است
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 14 خرداد 1399 - 15:07
قم - رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از پذیرش ۳۰ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی قم طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: ۱۲ نفر از این تعداد در بیمارستان بستری شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته و منتهی به چهاردهم خردادماه، ۳۰ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا و یا مشکلات حاد تنفسی پذیرش شدند.
وی افزود: ۱۲ نفر از این تعداد در بیمارستانها بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: در شبانه روز گذشته، ۱۴ نفر از کل بیماران که طی روزهای متمادی بستری بودند، پس از بهبودی توسط پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شدند.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۹۰ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری بوده که حال حدود ۳۰ نفر آنها وخیم است.