پلمب ۴۴۱ واحد صنفی در کرمانشاه به دلیل عدم رعایت پروتکل بهداشتی
کرمانشاه_ کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از پلمب ۴۴۱ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در این استان خبر داد.

بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۷ هزار و ۹۳۲ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۳۷۱۰ بازدید از اماکن عمومی در سطح شهرستان کرمانشاه انجام شد.
وی افزود: ۴۴۱ مکان شامل نانوایی، قنادی، آرایشگاه و … در سطح شهرستان کرمانشاه پس از انجام بازرسی و ارائه تذکر به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی پلمب شدند اما شماری از آنها پس از اخذ تعهد بازگشایی شدند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: در این بازه زمانی ۲۱۵۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته، غیر مجاز و تقلبی و ۱۰ هزار و ۶۶۵ لیتر نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و غیرمجاز کشف شد.
خدادادیان تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان نیز ۱۰۰ نمونه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظیر زولبیا بامیه فروشیها، حلیم و آش فروشیها و کبابیهای در سطح شهرستان کرمانشاه انجام شد.
این مسئول عنوان کرد: همچنین در ماه مبارک رمضان نظارت بر مساجد به ویژه در شبهای قدر به عمل آمد و به غیر از دو مورد که پس از ارائه تذکر نسبت به رعایت نکات بهداشتی اقدام کردند مشکلی مشاهده نشد.
وی ادامه داد: گندزدایی اتوبوسها و تاکسیها همچنان انجام میشود و از بانکها و ادارات به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی بازدید خواهد شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین کارشناسان بهداشت محیط بر دریافت کد رهگیری از سامانه سلامت توسط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت میکنند و در این میان بیشتر واحدها نسبت به ثبت نام اقدام کردهاند و به واحدهایی که تاکنون موفق به ثبت نشدهاند هشدارهای لازم داده میشود.
خدادادیان گفت: با هماهنگی آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات بر رعایت اصول بهداشتی و اصل فاصلهگیری نظارت میشود.
وی افزود: مهمترین چالشی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم عدم رعایت فاصله اجتماعی در دفاتر پیشخوان، بانکها، بازارهای روز است که نیازمند نظارت شهرداری است همچنین شاهد کشتار غیرمجاز و فروش مواد خوراکی توسط دستفروش ها هستیم.
این مسئول عنوان کرد: باید دستگاههای متولی با قاطعیت وارد عمل شوند و مردم نیز باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند، در حالی که متأسفانه روز به روز بر شمار مبتلایان افزوده میشود و احتمال قرارگیری کرمانشاه در وضعیت قرمز هستیم همچنان شاهد کاهش حساسیت در میان مردم بودهایم.