سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام خمینی (ره) شخصیت زن مسلمان را احیا کرد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 خرداد 1399 - 12:10
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشور تاکید کرد: امام خمینی (ره) هوشیارانه، نقش زن را در ابتذال جامعه و خودباختگی جوامع اسلامی درک و شخصیت زن مسلمان را در برابر این دسیسه‌چینی زیرکانه احیا کرد.
زن،امام،زنان،ره،جامعه،نقش،انقلاب،اسلامي،خميني،شخصيت،جايگاه،ك ...

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشور تاکید کرد: امام خمینی (ره) هوشیارانه، نقش زن را در ابتذال جامعه و خودباختگی جوامع اسلامی درک و شخصیت زن مسلمان را در برابر این دسیسه‌چینی زیرکانه احیا کرد.
نسرین پیر سمساری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: امام (ره) در چارچوب جهان‌ بینی توحیدی و مقام انسانی زن که خلیفةالله و صاحب کرامت و معنویت است، جایگاه و نقش زن در اجتماع را تبیین کرد.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) نگاه مترقی و نگرش نوینی از نقش زنان در جامعه تبیین کرد، گفت: ایشان جایگاه واقعی زنان را در جامعه احیا کردند.
وی با بیان اینکه امام راحل، به نقش و جایگاه زن در جامعه اهمیت فراوانی می‌دادند، گفت؛ سیمای زن در اسلام، عرصه‌های حضور زنان در اجتماع، تحول جایگاه زن با وقوع انقلاب اسلامی و همچنین نقش زنان در بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه، برخاسته از تفکر غنی و توانمند امام (ره) است.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشور اضافه کرد: شخصیت زن در دوران حکومت پهلوی، همچون عصر جاهلیت، در زیر چرخ‌های بی‌عدالتی و تبعیض خرد می‌شد و زن، بازیچه و کرامت و شخصیت واقعی او در مسلخ فلسفه مادی غرب، قربانی شده بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت حجاب در رشد کرامت زنان، حضرت امام (ره) نهضت رضا خانی را که به تقلید از فرهنگ غرب در ایران اجرا شد، الگوبرداری از پوشش زنان اروپایی و مایه ننگ کشورهای اسلامی می‌دانست.
وی افزود: امام (ره) زن را نه مظهر فریب و بازیچگی، بلکه مبدأ خیرات و سعادت می‌دانست و می‌خواست از وجود زن در ارتقا و تعالی جامعه استفاده کند، او را موجودی بس باکرامت و عظمت می‌دید که سعادت و شقاوت جامعه تا حد زیادی به دست او است.
پیر سمساری ادامه داد: امام خمینی (ره) حجاب را موجب حفظ شخصیت زن، پیشرفت جامعه و دور ماندن آن از ابتذال دانسته و بر این باور بود که ارزش‌های والای انسانی با حفظ حجاب محفوظ می‌ماند و معیارهای معنوی در جامعه سیر صعودی به خود می‌گیرد.
وی با اشاره به فرمایشات امام راحل گفت: نقش زنان همواره در انقلاب تعیین‌کننده بوده است.
وی متذکر شد: امام خمینی‌ (ره) معتقد بودند که دامان زنان مسلمان مدرسه‌ای است که در آن باید جوانان بزرگ تربیت شوند و بر این اساس زنان تحصیل کرده در رشته‌های مختلف، مربیان، دبیران و معلمان کاردان و باتقوا امروز و فردای ایران عزیز ما را تأمین کنند.
این مدرس حوزه و دانشگاه تأکید کرد: در هشت سال دفاع مقدس نیز مادران با تربیت و تشویق فرزندان خود برای جهاد در راه خدا و دفاع از آرمان امام و انقلاب صفحات زرینی را در تاریخ انقلاب ثبت کردند و خودشان نیز پیشتازتر از فرزندان و همسران در دفاع از انقلاب اسلامی ایران سر از پا نشناختند.
وی در خاتمه تصریح کرد: امام خمینی (ره) نگرش نوینی را از نقش زنان در جامعه تبیین کرد.
انتهای پیام