خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظارت از قانونگذاری مهمتر است/ ساختار مجلس باید متحول شود

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 14 خرداد 1399 - 09:35
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله نظارت از قانونگذاری مهمتر است و مجلس یازدهم باید بُعد نظارتی خود را تقویت کند.
نظارت،مجلس،تقويت،تأكيد،تصريح

محمود احمدی‌بیغش در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر ضرورت تقویت بُعد نظارتی مجلس اظهار داشت: نظارت بسیار مهمتر از قانونگذاری است چراکه هر چقدر قانون نوشته شود اما اگر بر نحوه اجرای آن نظارت نشود، راه به جایی نمی‌برد.
احمدی‌بیغش گفت: ما امروز در برخی بخش‌های جامعه شاهد ناهنجاری‌ها و بی‌عدالتی‌هایی هستیم که ریشه این مشکلات آن است که نظارت درستی بر اجرای قوانین صورت نگرفته است.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته نظارت باید به صورت دقیق باشد زیرا گاهی اوقات نظارت‌ها جنبه سیاسی‌کاری دارد و لذا اولویت کاری مجلس یازدهم باید نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی باشد.
وی با تأکید بر اینکه ایجاد تحول ساختاری در مجلس مسئله‌ای حائز اهمیت است، تصریح کرد: بنده معتقدم که اگر مسئله نظارت تقویت شود، مشکلات ما در عرصه های بین‌المللی، اقتصادی و فرهنگی نیز حل و فصل می‌شود و در این زمینه‌ها موفق می‌شویم.