خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3500 پرونده در مرجع قضایی استان مرکزی رسیدگی و کسر شد ‌

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 17:51
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه 3500 پرونده در مرجع قضایی استان مرکزی رسیدگی و کسر شد گفت: ارتقای سطح علمی منابع انسانی در دادگستری کل استان مرکزی در دستور کار قرار دارد.
امام،دادگستري،اقدامات،ره،انساني،مركزي،منابع،تلاش

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عبدالمهدی موسوی ظهر امروز در ویژه‌برنامه سالروز رحلت امام خمینی(ره) با اشاره به اقدامات موفقیت آمیز دادگستری استان مرکزی اظهار داشت: یکی از اقدامات انقلابی و موفقیت‌آمیز در اردیبهشت ماه امسال در دادگستری استان مرکزی رقم خورد به طوری که بیش از 3 هزار و 500 فقره از پرونده‌هایی که بر دوش دادگستری سنگینی می‌کرد با تلاش بی‌وقفه کسر شد همچنین در سال گذشته 798 فقره پرونده کسر شد.
وی افزود: با وجود همه مشکلات، باصیانت درست از نیروهای موجود، تلاش شد تا منابع انسانی صدمه نخورند و همه نیروها با وضع سلامت در آزمون موفق بودند و باید تلاش کنیم تا ریزش نیرو نداشته باشیم.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این است که ضعف‌های علمی منابع انسانی در چند سال گذشته شناسایی شوند و بر این مبنا ارتقای سطح علمی منابع انسانی داشته باشیم بنابراین این اقدام آغاز شده و گزارش‌هایی ارسال شده است.
موسوی تصریح کرد: در بعد بیرونی دستگاه قضا در جامعه، پارک‌ها، میادین عمومی مظاهری از فساد دیده می‌شود بنابراین باید با مظاهر فساد برخورد منطقی شود که تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی با اشاره به شخصیت امام(ره) گفت: محور شخصیت امام(ره) این بود که بندگی خدا کردند و پس از رحلت ایشان امام خامنه‌ای جانشین شدند که از شجاعت، علمیت، قاطعیت و غیره برخوردار بودند و دوران سخت پس از امام راحل را سپری کردند.
انتهای پیام/713/