خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از بیمه شدگان روستایی درگیر کرونا در استان اصفهان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 15:34
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اصفهان گفت: به ۵۰۰ نفر از مستمری بگیران درگیر کرونا در استان اصفهان وام ۳ میلیون تومانی بدون ضامن پرداخت می شود.
بيمه،صندوق،استان،نفر،روستائيان،عشاير،مستمري،اصفهان،كشاورزان، ...

ایسنا/اصفهان مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اصفهان گفت: به ۵۰۰ نفر از مستمری بگیران درگیر کرونا در استان اصفهان وام ۳ میلیون تومانی بدون ضامن پرداخت می شود.
عماد استکی امروز (سه شنبه- ۱۳ خرداد) به مناسبت پانزدهمین سالگرد تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اصفهان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این صندوق یک نهاد عمومی غیر دولتی و زیر مجموعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است که فعالیت اجرایی خود را از سال ۸۴ آغاز کرد.
وی هدف اصلی از تشکیل این صندوق را حمایت از روستائیان و عشایر و افراد دیگری دانست که مشمول هیچ بیمه ای نیستند.
به گزارش ایسنا، مدیر صندوق بیمه تامین اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اصفهان افزود: کشاورزان، روستائیان، عشایر، قالیبافان، شاغلان حوزه صنایع دستی، کارگران فصلی، رانندگان که بار و مسافر بین جاده ای حمل می کنند، دامپزشکان و مهندسان کشاورزی ساکن شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر مشمولان این صندوق هستند.
وی با بیان اینکه هم اکنون در استان اصفهان ۷۶ هزار و ۶۷۶ نفر در صندوق بیمه عضو شده اند، گفت: این صندوق سه تعهد در قبال بیمه شدگان دارد که شامل مستمری بازنشستگان است و شرط اصلی آن داشتن ۶۵ سال سن و ۱۵ سال پرداخت حق بیمه است، همچنین از کارافتادگی و فوت جزء تعهدات این صندوق است، اما بحث درمان توسط سازمان بیمه سلامت انجام می شود.
استکی جمعیت حد این صندوق را ۶۱۳ هزار نفر اعلام و تصریح کرد: برای عضویت در صندوق باید دارای سن ۱۸ تا ۵۰ سال باشند و جای دیگر بیمه نباشند که بر این اساس ۱۶۰ هزار نفر در استان مشمول شدند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۳ هزار و ۲۶۴ نفر مستمری فوتی، ۳ هزار و ۵۴۷ مستمری بازنشستگی و ۴۶۵ نفر مستمری از کارافتادگی دریافت می کنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اصفهان، حق بیمه پرداختی در صندوق را ۱۵ درصد سطح درآمد اظهار شده از بیمه گزار اعلام کرد و افزود: ۱۰ درصد این حق بیمه را دولت و ۵ درصد را بیمه شده پرداخت می کند.
وی برنامه امسال این صندوق در استان را جذب حداکثر ۹ هزار و ۵۰۰ نفر و حداقل ۳ هزار و ۱۹۴ عنوان کرد و افزود: بازوی محرک ما کارگزاری ها هستند که اقدام به جذب مشمولان می کنند.
استکی با بیان اینکه در مجموع ۵۳ کارگزاری فعال در سطح استان داریم، اظهار کرد: سمیرم، بوئین میاندشت و نجف آباد، شهرستان های موفق در جذب در سال گذشته بودند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اصفهان با بیان اینکه سال گذشته برای اولین بار توانستیم به حدود ۲۰۰ نفر از بازنشستگان وام ۳ میلیون تومانی بدون بهره پرداخت کنیم و امسال هم این وام را خواهیم داشت، ادامه داد: وام دیگری هم برای افراد درگیر کرونا خواهیم داشت که حدود ۵۰۰ نفر از مستمری بگیران استان درگیر کرونا شدند و قرار است وام ۳ میلیون تومانی بدون ضامن به مستمری بگیران و کمک هزینه ای به بیمه شدگان پرداخت شود.
انتهای پیام